18 mai 2024

Multa lume considera ca sexul si discutiile despre sex sunt un tabu, un lucru privat si ar trebui sa ramana privat/e. Unele tari interzic cu desavarsire orice fel de discutii despre sex si relatii intime in zone publice, in vreme ce altele ofera toata oportunitatile posibile petnru ca relatiile intime sa se intample. Pana la urma tine de sanatatea psihica si psihologica sa existe astfel de relatii, educatia sexuala se face deja in scoala si deschiderea catre sexualitate e una foarte mare. Ceea ce e un lucru foarte bun…

A discuta despre sexualitate si a avea relatii intime nu mai este de foarte multa vreme un lucru la care nu ar trebui sa avem curajul sa ne gandim. Tarile dezvoltate au inteles deja importanta deschiderii spre sexualitate si ideea de sex, relatii intime si au permis propriilor cetateni sau turistilor sa isi satisfaca dorinta de discutii despre un tabu prea vechi sa mai fie tinut la acest nivel si dorintele carnale. Nu e nimic anormal in aceasta abordare, asa ca tot mai multe tari au devenit mult mai tolerante fata de ideea de sexualitate.

Japonia. Japonia nu pare a fi tara care ar tolera relatiile sexuale. Japonezii cred in efort si munca, rezultate respect, onoare. Dar cand vine vorba de sex japonezii sunt foarte deschisi si toleranti. In Japonia exista pornografie, magazine tip sex shop, prostitutie ca in oricare alta tara. Ceva deosebit pentru Japonia sunt barurile pentru cei care vor sa isi gaseasca un partener sexual „de ocazie”. Lumea intrea goala pusca acolo si sunt liberi sa aiba relatii sexuale oriunde doresc in incinta barului. In Tokyo, daca te uiti cu atentie, vei gasi usor astfel de baruri ale „placerilor carnale”.

Tarile de Jos. Este tara mult mai deschisa in raport cu relatiile sexuale decat SUA, de exemplu. Cetatenii de acolo nu se sfiesc sa isi exploreze sexualitatea prin intretinerea de relatii sexuale „casual”. Amsterdam e orasul perfect pentru relatii intime fara sa te gandesti la repercusiuni. Totusi e bine sa stii ca sunt locuri speciale unde e permis sexul si toleranta fata de relatiile sexuale este suficient de mare cat sa te simti foarte bine cat esti acolo.

Franta. Franta e mult mai deschisa fata de sex decat ti-ai putea imagina. Parisul e orasul iubirii. Francezii nu se sfiesc sa intretine relatii sexuale cu diversi parteneri, in doar 10 ani un francez are destul de multi parteneri sexuali, deci nu e nicio problema cu relatiile intime in hexagon. Femeile din Franta sunt cele care care initiaza de multe ori aceasta deschidere fata de sex si sunt considerate principalele vinovate daca se intampla o relatie intima neprogramata, neasteptata.

Germania. In ultimii 50 de ani, germanii au devenit tot mai deschisi la ideea de sexualitate. Studiile recente arata ca femeile sunt dispuse sa isi insele partenerii fara sa se gandeasca prea mult. In Berlin sunt cluburi unde vizitatorii pot intretine relatii intime intr-un cadru special gandit pentru asa ceva. Una peste alta, Germania ramane o tara unde sexul nu mai e de multa vreme un tabu si unde oamenii se pot simti bine fara sa se teama ca vor fi sanctionati.

Marea Britanie. In Anglia primele experiente sexuale se intampla in adolescenta. Deci deschiderea catre sexualitate este destul de mare acolo. In fiecare an numarul de parteneri sexuali creste simtitor, britanicii sunt recunoscuti pentru infidelitatea lor. Pe masura ce trec anii tara devine tot mai deschisa la ideea de sexualitate si ne putem astepta sa discutam mult mai lejer despre sex si relatii intime pe masura ce societatea va evolua si mai mult.

Brazilia. Cu plaje multe si locuri minunate de petrecut o vacanta de vis, Brazilia are peisaje excelente, ai si ape cristaline sa te balacesti cat vrei. Orasele braziliene sunt recunoscute pentru distractia permanenta pe care o poti experimenta acolo si pentru deschiderea fata de sexualitate. Oamenii sunt multumiti cu sexul, sunt plaje pentru cei care vor sa stea fara haine, topless, pentru nudisti, pe aceste plaje sexul e acceptat fara niciun fel de restrictii.

Danemarca. In Danemarca prostitutia e legala, discutiile despre sexualitate se pot purta fara probleme. Danezii se pot bucura fara restrictii de tot ce tine de relatii intime pe bani, pot discuta si se pot afisa in locuri special amenajate fara a se teme de critici. Danemarca dovedeste pe zi ce trece ca deschiderea fata de sexualitate e deja parte din evolutia sociala normala.

Noua Zeelanda. Noua Zeelanda este cunoscuta pentru natura sa splendida si pentru oamenii draguti de acolo, pentru obiective turistice de vizitat si multa liniste. Din 2003 prostitutia e legala, discutiile despre sexualitate isi au locul aproape oriunde fara nicio restrangere. Gasesti daca vei cauta bine si bordeluri cu licenta. Prostituatele au aceleasi drepturi precum salariatii obisnuiti, relatiile intime pot fi intretinute in multe locuri special semnalizate fara nici cea mai mica problema, deci ai toate sansele sa te simti foarte bine cat stai acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.