21 iulie 2024

Foarte multa lume se epileaza pe picioare, maini, chiar si pe spate, daca e vorba despre barbati, la subrat, in zona intima, fie din motive legate de estetica, fie pentru ca vor sa aiba o igiena mai buna locala. Insa putini sunt cei care se gandesc si au curajul sa se epileze definitiv cu laser si in zona fetei. Alaturi de zona intima, cu multe terminatii nervoase si intens vascularizata, zona fetei este cea mai sensibila dintre zonele de epilat.

O epilare faciala nu se va putea face cu siguranta foarte bine cu metodele clasice de epilare, vor ramane iritatii urate, multe zone unde nu te vei putea epila corect, estetica faciala va avea de suferit foarte mult. Da, poti sa folosesti lama de ras si crema depilatoare, nu te opreste nimeni, dar daca nu vrei sa ai fata mereu iritata si cu infectii, daca nu vrei sa simti arsuri si mancarimi nedorite ar fi bine sa eviti astfel de epilari. Oricum rezultatele sunt slabe, te vei epila mereu, parul va tot creste si nu vei obtine rezultate vizibile pe termen lung.

O epilare definitiva laser Bra┼čov la nivelul fetei iti va aduce nu numai rezultatele dorite, ci si mai putin stres si o piele catifelata, o fata mai usor de ingrijit, care arata foarte bine mereu, fara pic de iritatie. Chiar si in cazul epilarilor definitive la salon vei observa si ti se va spune ca epilarea va fi mult mai dificila decat in zona picioarelor, de pilda.┬á

De ce? Pentru ca fata e mereu supusa influentelor hormonale, hormonii vor produce periodic modificari importante si cresterea parului s-ar putea sa fie mult mai accelerata si mai greu de controlat decat parul care apare pe alte zone ale corpului.

Cand te-ai hotarat sa te epilezi in zona fetei si ai ales epilarea definitiva cu laser trebuie sa ai rabdare, vei merge la cel putin 10-12 sedinte consecutive ca sa vezi rezultate. Eficienta e situata undeva la 85% la femei, la barbati s-ar putea sa fie si mai scazuta pentru ca barba si mustata contin fire de par mult mai groase si mai greu de epilat, radacina e mai puternica. 

Intervalele dintre sedinte vor fi de 4-5 saptamani pentru tratamente complete si efecte vizibile care rezista in timp. Pentru barbati trebuie sa te astepti sa ai cu trei sau patru sedinte in plus pentru ca parul facial e mult mai mult si mai des, pilozitatea e ceva mai deosebita decat in cazul doamnelor.

Pentru o epilare definitiva laser Bra┼čov la nivel facial vei plati 120 lei daca e vorba doar de anumite zone, portiuni ale fetei, iar daca vrei epilare definitiva pe toata fata vei plati peste 350 ron. Preturile amintite sunt per sedinta, deci le vei inmulti cu 10-12 ca sa vezi costul total.┬á

Da, sumele sunt mari, dar ceea ce obtii la o epilare definitiva cu laser nu vei obtine la nicio alta epilare facuta acasa. Ai siguranta, ai calitatea serviciilor prestate, ai si foarte multe variante de laser, unele cu trei lungimi de unda, tratamentele sunt personalizate si experientele vor fi intotdeauna foarte placute.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.