18 mai 2024

Pentru fiecare noapte de cazare, statul român ar fi plătit 309 dolari, scriu jurnaliștii. Pe de altă parte, directorul Romarm a fost contactat pentru a oferi un punct de vedere însă a declarat că nu vrea să comenteze situația. 

Delegația Companiei Naționale Romarm a luat parte la târgul de armament din Las Vegas cu acordul ministrului Economiei, Radu Oprea, la sfârșitul lunii ianuarie. Potrivit informațiilor apărute în presă, directorul companiei, Emanuel Ioana, și doi subalterni s-au cazat la cel mai scump hotel din oraș. Pe de altă parte, o altă delegație românească, de la fabrica de arme Cugir, care participa la același eveniment, a fost trimisă să se cazeze la un hotel de cinci ori mai ieftin, scriu jurnaliștii. Pentru fiecare noapte de cazare pentru directorul Romarm, statul român ar fi plătit 309 dolari.

Străinii au copiat “schema românească” pentru numerele de înmatriculare. Cum au fost asaltate drumurile europene de plăcuțe poloneze

Cu toate acestea, ar fi existat însă și variante de cazare la prețuri mai mici. De exemplu, dacă Emanuel Ioana s-ar fi cazat la hotelul de lux al lui Donald Trump, statul român ar fi plătit 199 de dolari pe noapte.

În Las Vegas, șeful Romarm s-ar fi întâlnit și cu controversatul om de afaceri Ștefan Osain. Cei doi ar fi discutat despre o afacere legată de pulberi pentru muniții, scriu jurnaliștii. Contactat de Realitatea Plus, Emanuel Ioana, a declarat că nu vrea să comenteze subiectul. 

Schimbări semnificative în legislația permiselor de muncă și ședere în UE. Directiva europeană a fost adoptată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.