15 aprilie 2024

Moartea Regelui Charles al III-lea ar urma să fie planificată în detaliu, pentru a asigura o tranziție lină a puterii. Operațiunea Menai Bridge ar urma, astfel, să îl aducă pe tron pe William, Prințul de Wales, iar soția sa, Kate Middleton ar urma să devină Regină Consoartă.

La fel ca în cazul Reginei Elisabeta a II-a, prim-ministrul va fi informat de moartea monarhului, de către secretarul privat al acestuia. Iar procesiunile funerare vor fi și ele asemănătoare cu cele ale mamei sale.

Care este, de fapt, starea Regelui Charles, diagnosticat cu cancer la începutul lunii februarie. Un membru al Familiei Regale Britanice rupe tăcerea

Potrivit surselor de la Palat, Operațiunea include transferul corpului lui Charles din sala tronului de la Palatul Buckingham la Westminster Hall. Nouă zile mai târziu, va avea loc înmormântarea oficială în cavoul regal de la Castelul Windsor.

Planurile de înmormântare vin după ce regelui i s-ar mai fi dat doar doi ani de trăit, iar starea sa, conform acelorași surse de la Buckingham, este mai gravă decât lasă palatul să se înțeleagă.

Citește și Regele Charles al III-lea, aşteptat duminică la tradiţionala slujbă de Paşte. Prima apariție publică după aflarea bolii Prințesei Kate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.