13 iulie 2024

Mercur în Capricorn aduce o perioadă în care gândurile și comunicarea devin mai serioase și pragmatice. Capricornul este un semn asociat cu disciplina, responsabilitatea și ambiția, iar Mercur accentuează aceste trăsături. Această poziționare astrală va influența semnele zodiacale într-un mod profund, aducând un impuls puternic către organizare, planificare și determinare. 

Mercur va rămâne în zodia Capricornului până în 2024, dar va intra în retrogradare în jurul datei de 13 decembrie. 

După ce a petrecut ultimele 20-25 de zile în Săgetător, un semn deschis și spontan, Mercur va capăta o energie dedicată și concentrată odată ce intră în Capricorn. Ca planeta cea mai rapidă din sistemul nostru solar, Mercur este cu siguranță una care merită atenția voastră dacă sunteți noi în observarea tranzitelor astrologice ale lumii noastre.

Mercur guvernează modul în care ne exprimăm, în special în cuvinte scrise și vorbite. Există o rapiditate în acțiunile lui Mercur, care s-ar putea să aibă dificultăți în a se alinia cu modul măsurat și structurat de viață al Capricornului. Acesta poate fi un tranzit puternic de luat în considerare, mai ales când Mercur iese din Săgetătorul flexibil și rapid!

Semnificația intrării lui Mercur în Capricorn

Trecerea de la Mercur în Săgetător la Mercur în Capricorn, în special în această perioadă aglomerată a anului, se simte diferit pentru fiecare semn al zodiacului. În timp ce Mercur adoptă o energie filosofică și directă când se găsește în Săgetător, planeta comunicării va simți fără îndoială o energie mai metodica și sobră când intră în Capricorn.

Calitatea esențială de care are nevoie fiecare zodie de la partenerul său pentru o relație de succes

Capricornii sunt cunoscuți pentru etica lor de muncă, devotament și abilitatea de a planifica, datorită planetei lor dominante, Saturn. În timp ce Mercur ne poate face să ne simțim puternici și siguri pe noi înșine în prima jumătate a lunii decembrie 2023, este important să fim atenți la retrogradarea sa iminentă la data de 13 a lunii.Retrogradarile sunt importante pentru auto-reflecție și răbdare, lucruri care adesea au sens pentru semnul Capricornului. Acest tranzit al lui Mercur ne va cere să ne gândim la circumstanțele noastre actuale și la ce putem utiliza din trecutul nostru pentru a construi un viitor de succes și plin de scop!Mercur în Capricorn în 2023: Horoscopul pentru zodia ta

Chiar dacă nu te simți pregătit pentru Mercur retrograd, există o mulțime de energie a Capricornului pe care o poți utiliza înainte.

Berbec

Bucurându-te de sezonul Săgetătorului, intrarea lui Mercur în Capricorn te poate face să te simți stagnant în comunicare, draga Berbec. Independența și ambiția ta nu ar trebui ignorate, chiar dacă energia sobră a Capricornului pare prea structurată pentru gusturile tale. Utilizează cuvintele pentru a vă atinge obiectivele în mod metodologic și plin de energie!

Taur  

Latura ta răbdătoare și protectoare poate intra în comunicările zilnice cu acest tranzit, dragă Taur. Știi cum să ai grijă de ceilalți în multe moduri practice, deși intrarea lui Mercur în Capricorn te va ajuta să comunici cu cea mai mare compasiune. Observi cât de ușor vin la voi cuvintele în timpul acestui tranzit. Utilizează aceste cuvinte pentru a construi conexiuni durabile și dedicate în această lună!

Previziuni numerologice pentru luna decembrie 2023. Influentele numărului destinului în ultima lună a anului

Gemeni 

Ești condus de Mercur, dragă Gemeni, dar acest tranzit te poate face să simțiți că tot ce spui contează prea mult. Nu te lăsa pradă nesiguranțelor tale în timpul acestui tranzit, în special când Mercur intră în retrograd. Ai atât de multe lucruri minunate și valoroase de spus, lucruri care acum par încărcate cu maturitatea Capricornului. Oamenii potriviți te vor auzi și vor aprecia perspectiva ta!

Rac  

Instinctele devotate ale Capricornului te pot ajuta să te simți ca acasă în conversațiile tale în această lună, dragă Rac. Ideile de tradiție și efort vor părea adevărate. Prin comunicarea eficientă și exprimarea muncii tale asidue, poți găsi apreciere și colaborare acolo unde te aștepți cel mai puțin. Acest tranzit al lui Mercur este despre ceea ce poți construi cu inima și cuvintele tale!

Leu 

Acest tranzit te va ambiționa, dragă Leu. Ambiția ta strălucește întotdeauna, iar energia tenace a Capricornului va amplifica aceasta stare. Cum poți folosi cuvintele în avantajul tău în timpul acestui tranzit al lui Mercur? Gândește-te și comunică gândindu-te la viitor. Acum este vorba de pași măsurați pe termen lung, nu de soluții creative pe termen scurt!

Fecioară 

Ca un alt semn de Pământ, energia Capricornului se aliniază bine cu tine, dragă Fecioară. Ești și tu guvernată de Mercur, făcând din acest tranzit o perioadă plină de posibilități. Folosește-te de capacitatea de colaborare în timpul acestui tranzit. Ști cum să faci eforturi dedicate pentru obiectivele tale pe termen lung. Alții ar putea avea nevoie de perspicacitatea, cuvintele și instinctele tale atente acum mai mult ca niciodată!

Horoscopul dragostei, săptămâna 4 – 10 decembrie. Bătălii aprige între orgolii, trei zodii vor ieși învingătoare pe „câmpul de luptă” al ego-uluiBalanță 

Ai capacitatea de a inspira pe alții în timpul acestui tranzit, dragă Balanță. Capricornul împărtășește energia ta cardinală, motiv pentru care te poți simți mai puternic în autoexprimare când Mercur intră în acest semn pragmatic, scrie SfatulParintilor. Concentrează-ți eforturile asupra vorbirii cu inimă și scop. Nu te mai îndoi de cuvintele tale. Este necesară vocea ta necenzurată!

Scorpion 

Natura ta ambițioasă rivalizează adesea cu cea a Capricornului, dragă Scorpion. Foarte puține persoane văd eforturile zilnice pe care le depui pentru a-ți face viața un succes. Dar Mercur intrând în Capricorn poate cere să faci demonstrații de efort ca să îți susții cazul.  Nu interpreta greșit acest tranzit. Prin verbalizarea interiorității tale, te veți simți și mai motivate să-ți atingi obiectivele!

SăgetătorPe măsură ce Mercur părăsește semnul tău, dragă Săgetător, reflectă la cuvintele care contează cu adevărat pentru tine. Energia Capricornului este incredibil de concentrată, o energie care te poate face să meditezi asupra viitorului tău. Nu ceda impulsurilor spontane și schimbătoare la care ești atât de obișnuit. Acest tranzit te va întreba ce înseamnă să te dedici, în special în ceea ce privește conversațiile tale interpersonale! Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie. Astrele au planuri mărețe cu fiecare zodie în parteCapricorn  

Nu poți să nu te simți puternic în timpul acestui tranzit, dragă Capricorn, și pe bună dreptate. Mercur și Soarele se unesc pentru a te asigura că vorbești cu grație, inimă și claritate. Oportunitățile sunt numeroase pentru tine în acest timp. Dar ce oportunități îți oferă cea mai mare structură, cea mai mare stabilitate, cele mai avansate idei? Nu te lăsa distras în această lună – tăcerea poate fi, de asemenea, puternică! 

Vărsător  

Deși nu te conformezi adesea naturii tradiționale a Capricornului, dragă, vei fi rugat să respecți tradiția în acest timp. Anumite conversații te pot determina să te întrebi dacă este o idee bună să-ți exprimi gândurile. Nu te retrage în timpul acestui tranzit, chiar dacă gândurile tale par mai sigure. Adu-ți aminte de farmecul tău social și de capacitatea de a îmbina atât tradiția, cât și inovația!

Pești 

 Instinctele practice ale Capricornului îți vor oferi substanță subconștientului tău, dragă Pești. Pe măsură ce Mercur intră în acest semn de pământ structurat, poți simți că cuvintele tale transformă visele în realitate. Observă conexiunile sincere pe care le formezi în această lună. Cum poți comunica fanteziile tale în moduri concrete, orientate spre viitor? Ajută-i pe ceilalți să vadă cât de minunate sunt visele tale!

Horoscop WEEKEND 2-3 decembrie 2023. Comunicarea e la cote maxime, dar 4 zodii trebuie să-și cântărească atent vorbele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.