21 iulie 2024

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj și fină a primarului Emil Boc urmează să fie înmormântată. Femeia de 47 de ani a murit de malarie, după ce ar fi refuzat vaccinul înainte de a pleca în vacanța exotică.

 

Camelia Tișe se întorsese de doar câteva zile din Zanzibar, destinația favorită a românilor. A fost găsită în propria locuință, fără suflare. Ar fi confundat simptomele bolii cu o răceală și nu s-a dus la doctor. 

Soţia primarului Emil Boc, nașa de cununie a familiei Tişe, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

”Ai strălucit, ai luptat, ai suferit, ai plecat… Încă nu știm cum! M-ai sunat din Africa, de ziua mea, exact acum două săptămâni. Ne-am promis să ne vedem la o cafea după ce te întorci. N-a mai fost să fie… Erai mai bine și mi-ai vorbit mult de Cezar, pe care îl adorai și pe care o să-l veghezi de acum din cer. Sper că acum ești în brațele părinților tăi pe care îi iubeai atât de mult, plecați și ei la fel de fulgerător, la fel de neașteptat! Odihnă veșnică, dragă Cami!”, a mai scris Oana Boc.

În urmă cu câțiva ani, femeia de profesie notar, a divorțat cu scandal de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. S-a speculat că neînțelegerile dintre cei doi soți ar fi apărut tot din cauza banilor și din cauza afacerilor imobiliare pe care le administrau împreună. Odată cu cererea de divorț, soții Tișe s-ar fi luptat pentru împărțirea averii estimată atunci la 15 milioane de euro.Apropiații femeii ar fi declarat că divorțul a fost traumatizant pentru aceasta, iar în perioada respectivă ar fi intrat chiar și în depresie și dispăruse din viața publică o perioadă. De asemenea, după divorțul cu scandal, anul trecut, președintele Consiliului Județean Cluj s-a recăsătorit. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.