19 mai 2024

Chiar dacă te simți la pământ după aceste evenimente, e important să nu te lași doborâtă. Cu siguranță vei mai avea astfel de încercări și viața nu se oprește aici.

Horoscop special: Mercur intră în Taur și dă peste cap viețile zodiilor până pe 3 iunie. Patru semne norocoase vor avea lumea la picioare

Zodii care pot avea provocări mari pe data de 17 mai 2024

În funcție de personalitate, acest tip de „înfrângere” poate fi într-adevăr ceva care te consumă foarte tare. Chiar dacă în tot acest timp ai crezut că faci ce trebuie, te-ai lovit de o rezistență puternică. Acum a venit momentul să recunoști că s-a terminat, dar să te și gândești ce poți face în continuare.

Pe 17 mai 2024, acele limite ne pot face să ne simțim incapabili. Totuși, suntem orientați spre soluții și vom găsi o cale de ieșire.

Ce îl face fericit într-o relație, în funcție de zodia lui. Nativii care caută mai mult decât pasiunea în viața de cuplu

Berbec

Nimeni nu îți poate lua nimic deoarece este cunoscut faptul că ești o persoană care poate face față presiunii și poate face multe lucruri. Într-un fel, te poți mândri cu această abilitate, dar vei descoperi că lucrurile devin puțin dificile pentru tine pe 17 mai, deoarece s-ar putea să-ți dai seama că ți-ai asumat mai multe lucruri decât poți duce. În timpul tranzitului lui Mercur în Taur, vei vedea că marele tău plan nu poate deveni un manifest.

Zodiile protejate de o aură divină, în acest weekend. Vor avea succes în tot ce vor întreprinde

Nu îți place niciodată să admiți că ai fost înfrântă. Dacă planul tău nu a funcționat, îl vezi ca pe o înfrângere, iar asta te lovește în moduri care te fac să te simți rău.

Tot ceea ce se întâmplă pe 17 mai te va ajuta să-ți dia seama cum să-ți manevrezi înțelepciunea. Vei putea obține multe victorii grozave după această perioadă deoarece vei învăța lecții foarte valoroase.

4 zodii care se vor bucura de vârsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani

Pești

Ultimul lucru pe care ai vrut să-l recunoști este că există ceva ce nu poți face. Asta nu înseamnă că ai impresia că poți face „totul”, dar anumite lucruri par să te depășească și asta te deprimă. Vrei să fii persoana care ai fost întotdeauna. Mereu energică, mereu prezentă, mereu atentă. Totuși, pe 17 mai, în timpul lui Mercur în Taur, vei recunoaște în sfârșit ceva. Pur și simplu nu poți face totul.

Deși există ajutor din partea Universului care te vor ajuta să treci prin toate acestea, s-ar putea să nu vrei să închei cu ideea că „acceptarea” este cea mai bună cale.

Citește continuarea aici

Horoscopul săptămânii 20 – 26 mai. Totul se schimbă, odată cu debutul zodiei Gemenilor. Două semne vor da lovitura în plan financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.