21 mai 2024

Povestea pensionarului care dă statul în judecată

Născut în Ghana, bărbatul a locuit în Marea Britanie timp de 42 de ani, contribuind la societate și crezând că este cetățean britanic. A muncit legal, a plătit taxe, a achiziționat o casă cu un împrumut bancar și s-a căsătorit de două ori cu cetățene britanice. În plus, în 2007, a fost recompensat de Poliție pentru curajul său în confruntarea cu un hoț.

Descoperirea neplăcută a făcut-o în 2019, când a încercat să obțină dreptul de ședere și a realizat că trebuie să treacă prin proceduri birocratice extinse pentru a nu fi expulzat. După ce a completat greșit documentele, a fost nevoit să reia procedurile. 

Omul cere să se facă dreptate cu orice preț

Ministerul de Interne i-a spus că nu are dreptul să rămână în țară și l-a îndrumat să solicite o viză de 10 ani, concepută pentru cei care doresc să muncească în Marea Britanie. Cu toate acestea, costurile acestor proceduri depășesc 17.000 de lire sterline, o sumă pe care pensionarul nu o poate acoperi.

În încercarea de a face față acestei situații financiare dificile, familia sa a inițiat o campanie de strângere de fonduri. În plus, pensionarul a intentat o acțiune în justiție împotriva statului britanic, sperând să-și poată rezolva situația în mod legal și echitabil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.