13 iulie 2024

Emil Moț este un personaj extrem de controversat. Actualul primar din Slatina ar ascunde pe numele socrului său o vilă imensă la câțiva kilometri de orașul reședință de județ. Domeniul are peste 14.000 de metri pătrați, iar acolo a fost ridicată o casă uriașă. O investigație jurnalistică a arătat că vila primarului a fost ridicată într-o zonă unde sunt mai multe specii de păsări protejate de lege.

Socrul lui Emil Moț a fost cadru în SRI, iar după pensionarea din 2017 a devenit director adjunct la Compania de Apă Olt. În dosarul de droguri al Marinei Pandarof apare și numele lui Cătălin Ușurelu, directorul de la Compania de Apă Olt. Societatea are acționar majoritar chiar Consiliul Local Slatina, iar presa locală a scris, de-a lungul timpului, că a devenit principalul angajator pentru „pile de partid”.

Influența lui Emil Moț la nivel local a fost asigurată de de mama sa, Mariana Sofia Moț. Ea a fost judecătoare la Curtea de Apel Craiova până în 2020, moment în care a ieșit la pensie. Mama edilului nu a stat departe de zona juridică și a primit un post bine plătit la Consiliul Legislativ.

Legăturile lui Moț cu traficanții de droguri este făcută și prin apropiatul său Răzvan Braican. În 2021, Braican a fost săltat de procurorii DIICOT în trafic în timp ce transporta 250 de grame de cocaină pentru a le vinde în Craiova. Procurorii Antimafia din Dolj au descins la casele liderilor grupării și au găsit o armă și două cântare electronice pentru a fracționa stupefiante pentru a fi puse pe piață.

Răzvan Braican a fost în pandemie unul dintre furnizorii Primăriei Slatina cu materialele necesare pentru a combate Covid-19. Restaurantul său din centrul orașului a asigurat mâncarea persoanelor carantinate în spațiile puse la dispoziție de către primăria Slatina.

Omul de afaceri reținut pentru trafic de droguri este singurul proprietar care a putut să ridice în centrul unui parc un local, iar autorizația de construire a fost semnată de Emil Moț. 

Orgii cu politicieni și oameni din Servicii. Legătura mafiei coldiste cu traficanții de droguri din Albania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.