14 aprilie 2024

Noul feed implemetat în Europa funcțioenază deja în Statele Unite și ar fi contribuit la o creștere cu 24% a conținutului din domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii la nivel global de la lansare, potrivit unui comunicat TikTok.

Persoanele sub 18 ani vor avea feed-ul educațional activat în mod prestabilit, dar își pot ajusta setările de conținut în funcție de interese.

Noua funcție a fost lansat marți  în Regatul Unit și în Irlanda, iar în săptămânile următoare se va extinde și în restul țărilor europene, inclusiv în România.

Compania TikTok este vizată de o investigație a Uniunii Europene pentru a stabili dacă a încălcat noile reguli comunitare privind conținutul online, nereușind să protejeze în mod adecvat minorii și să gestioneze riscurile de conținut dăunător pe platforma sa.

Este a doua investigație oficială deschisă în temeiul legislației privind conținutul online cunoscută sub numele de Digital Services Act, potrivit The Wall Street Journal.

 

Primul pas pentru interzicerea TikTok în America. Ce mai poate face compania din China?  Schimbare importantă la TikTok! Utilizatorii din România sunt și ei vizați: cine va trebui să scoată bani din buzunar și pe ce criterii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.