25 februarie 2024

┬á├Än urma perchezi╚Ťiei, oamenii legii au descoperit mai multe cutii pe care b─ârbatul inten╚Ťiona s─â le v├ónd─â. Pe l├óng─â acestea, procurorii au mai g─âsit ╚Öi 25 cartu╚Öe de v├ón─âtoare de╚Ťinute ├«n mod ilegal.

B─ârbatul a fost re╚Ťinut pentru 24 de ore, iar apoi a ajuns ├«n fa╚Ťa magistra╚Ťilor, care au decis s─â ├«l trimit─â ├«n spatele gratiilor pentru urm─âtoarele 30 de zile.┬á

“La data de 10.02.2024, procurorii Direc╚Ťiei de Investigare a Infrac╚Ťiunilor de Criminalitate Organizat─â ╚Öi Terorism ÔÇô Biroul Teritorial Arad au dispus re╚Ťinerea pentru o perioad─â de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infrac╚Ťiunii de trafic de droguri de risc ╚Öi nerespectarea regimului armelor ╚Öi muni╚Ťiilor.┬áDin cercet─ârile efectuate a rezultat faptul c─â inculpatul, a procurat ╚Öi de╚Ťinut ├«n vederea comercializ─ârii, cantit─â╚Ťi mari de droguri de risc, sub form─â de comprimate (medicamente).

Cu ocazia perchezi╚Ťiei domiciliare efectuate la aceea╚Öi dat─â, ├«n locuin╚Ťa acestuia, din municipiul Arad, au fost g─âsite ╚Öi ridicate peste 200.000 comprimate con╚Ťin├ónd diazepam, aproximativ 180.000 comprimate con╚Ťin├ónd alprazolam ╚Öi 61.000 comprimate cu substan╚Ť─â activ─â clonazepam.

De asemenea, au fost identificate ╚Öi ridicate un num─âr de 25 de cartu┼če de v├ón─âtoare, de╚Ťinute ilegal.La ┬áaceea╚Öi dat─â, judec─âtorul de drepturi ╚Öi libert─â╚Ťi din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventiv─â a inculpatului, pentru o perioad─â de 30 de zile”, au transmis reprezentan╚Ťii DIICOT.

Activit─â╚Ťile judiciare au fost realizate ├«mpreun─â cu poli╚Ťi╚Öti din cadrul S.C.C.O. Arad.

Ac╚Ťiunea a beneficiat de sprijinul poli╚Ťi╚Ötilor din cadrul I.P.J. Arad. Facem precizarea c─â pe ├«ntreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiaz─â de drepturile ╚Öi garan╚Ťiile procesuale prev─âzute de Codul de Procedur─â Penal─â, precum ╚Öi prezum╚Ťia de nevinov─â╚Ťie.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.