19 mai 2024

În opinia lui Adrian Ilie, un pelerin din Athos, Becali este cel mai mare donator român de la domnitori încoace.

“Din punctul meu de vedere, Gigi Becali, după toți domnitorii români, de la 1400-1700, este omul care este ctitor la aproape toate chiliile.

A donat foarte mulți bani, este omul care în ultimii 15 ani a ridicat Athos. A ajutat toate chiliile românești de acolo, i-a ajutat pe toți. Cred că mai mult de 20-25 de milioane de euro. Dacă este după toți domnitorii români omul care a donat cei mai mulți bani. Toate zonele, Gigi Becali le-a ajutat să se dezvolte, a spus Adrian Ilie, citat de ProSport.

Schema prin care românii obțin locuri de parcare pentru persoane cu handicap. Ce a descoperit Primăria Arad

Fotbalistul român a spus că doar domnitorii români au fost capabilisă doneze o suă mai mare decât cea doonată de Gigi Becali la Muntele Sfânt:

„Inclusiv unde stau eu, la chilia la Gemeni, a costat mai mult de 1 milion. Prețurile sunt foarte mari să cari piatră, sunt duble ca să ajungi. Gigi Becali, după toți domnitorii români, este cel mai bine văzut om.

Când merge la înmormântări, sunt pusnici, sunt sfinți, eu cred că îi cunoaște pe toți. Foarte apreciați. Spun că va fi un sfânt, la cât bine a făcut în muntele Athos, rămâne în istorie. Ca român, el a făcut cel mai mult”, a mai spus Adrian Ilie.

Cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj, acolo unde marele actor s-a retras la bătrânețe

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.