22 iunie 2024

Accidentul rutier a avut loc luni, 5 februarie, pe un drum european din comuna vasluiană Zorleni. Un tânăr de 18 ani a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat de mai multe ori cu maşina şi a zburat la propriu prin parbriz. 

Vehiculul s-a rostogolit de cel puțin trei ori. La a doua rotație prin aer, șoferul a fost proiectat pur și simplu în afara autoturismului, la o înălțime de aproape patru metri, apoi s-a prăbușit.

Șoferul a scăpat ca prin minune doar cu câteva zgârieturi. Șansa lui a fost că pământul pe care a căzut era moale, iar mașina nu l-a lovit. Tânărul a fost transportat de urgență la spitalul din Bârlad, unde a fost operat și primește îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de poliţişti, iar rezultatul a ieşit negativ. 

„Astăzi, 5 februarie 2024, ora 8.18, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe drumul european DE 581, în comuna Zorleni, județul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia a fost vătămată o persoană. În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au stabilit că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un tânăr de 18 ani din comuna Banca, județul Vaslui, care se deplasa din direcția Vaslui către Bârlad, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a fost vătămat corporal, fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul înregistrat fiind negativ”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.