14 aprilie 2024

În videoclipul care a ajuns viral pe TikTok, se vede cum metroul pornește cu ușile deschise, intră în tunel și își continuă liniștit călătoria tot cu ușile deschise.

„Metrorex, siguranță și încredere”, scrie călătoarea în titlul videoclipului postat. Incidentul a avut loc la statia Basarab pe magistrala 4.

@nicoaraioana12 #metrou #bucurestiromania🇷🇴 #fyp #siguranta #incredere ♬ original sound – ✧゚・*nonaestheticperson*・゚✧ – justkeeraaa!

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar incidentul ridică mari semne de întrebare cu privire siguranța călătoriilor cu metroul bucureștean, cu atât mai mult cu cât două incidente asemănătoare au avut loc anul trecut, în care trenurile de metrou au circulat cu usile deschise.

Primul incident a avut loc în 20 martie 2023, în stația Timpuri Noi iar cel de-al doilea pe 15 mai 2023, de această dată pe Magistrala 2 a metroului bucureștean, la stația Universității, unde trenul a plecat din stație cu două uși deschise.

Escrocheria valizelor pierdute pe aeroport ia cu asalt paginile de socializare. La noi, escrocii folosesc numele Aeroportului Otopeni

Reacția Metrorex

Metrorex a iniţiat o investigaţie tehnică în urma evenimentului în care un tren de metrou a circulat cu uşile deschise, iar membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicaţii pentru a clarifica circumstanţele situaţiei.”În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu uşile deschise, Metrorex a iniţiat o investigaţie tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul şi uşa în cauză, acesta fiind retras din circulaţie pentru descărcarea memoriei înregistrate şi analiză. În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicaţii pentru a clarifica circumstanţele situaţiei”, susţin reprezentanţii Metrorex într-un comunicat transmis joi Agerpres.Precizările operatorului de transport din Capitală au venit după ce în spaţiul public a apărut imagini în care un tren a plecat din staţia Basarab cu uşile deschise.Reprezentanţii Metrorex subliniază că echipa de specialişti lucrează pentru a evalua toţi factorii care au contribuit la această situaţie şi pentru a identifica eventualele deficienţe în procedurile sau echipamentele operatorului de transport. 

Postarea virală care a încins spiritele: „Sunt o profesoară rea! Din prima zi le-am zis elevilor că nu au ce căuta la oră cu haine indecente, sau orice altă extravaganță”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.