21 mai 2024

 

„O tânără de 21 de ani, care este mama a doi minori în vârstă de 3 și 4 ani, iar alți minori, un număr de patru minori, cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani, sunt internați, aceștia fiind copiii mamei tinerei de 21 de ani. Se pare că bunica le-a dat acestora cu o soluție care este de uz veterinar. Bineînțeles că noi efectuăm verificări în colaborare cu asistentul social din localitatea Lipniţa pentru a vedea dacă în familie mai sunt și alți minori pentru care să analizăm dacă se impune instituirea unei măsuri speciale de protecție”, a spus Roxana Onea, de la DGASPC Constanța.

O mamă cu 6 copii dintr-o comună săracă a Moldovei și-a vândut un rinichi pentru a cumpăra o casă – VIDEO

Duminică seară, cinci copii din Lipnița au ajuns la Spitalul de Urgență Constanța, iar un altul din aceeași zonă cu două zile înainte.

“Când au fost preluați în Unitatea primiri Urgențe, prezentau tremor, delir, halucinații. Una dintre minore a fost adusă în comă, fiind internată în Terapie Intensivă. Ceilalți au fost internați în compartimentul Terapie Acută. Datorită tratamentului și îngrijirilor de specialitate, starea lor de sănătate s-a îmbunătățit, evoluția fiind favorabilă în toate cele cinci cazuri. Un alt minor din aceeași zonă, este în stare gravă, după ce ar fi ingerat tot o substanță toxică”, a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.