21 mai 2024

“Nu a putut sa-si ia trimitere, uite cum arata mana ei.

Ar trebui sa dea o explicatie nu mie, nu ei, la toata comuna si la toti cetatenii”.

Este disperarea localnicilor din localitatea Tormac, după ce primarul localității, Marius Lazăr, nu ar fi plătit intenționat factura către furnizorul de energie electrică. Motivul acestui război mocnit, spune medicul Petru Kovacs, ar fi lupta politică.

“Am rugat un vecin sa ne ajute cu niste curent electric si de la dansul, fiindca locuieste alaturi, sa ne dea curent”, a afirmat Petru Kovacs, medic primar, candidat la funcția de primar al comunei Tormac.

Medicul a declarat că, în ciuda faptului că factura este plătită la zi, nu există nicio urmă de curent în dispensar, astfel că nu își poate desfășura activitatea. Cetățenii, în acest timp, spun că se simt neîndreptățiți și că au ajuns să fie victimele disputelor politice.

“Asa cred ca aici sunt unele interese politice la mijloc ca sa faca rau, nu noua, dl doctor care candideaza la primaria comunei in viitoarele alegeri”, spune un localnic. 

Primarul, în acest timp, neagă acuzațiile. După ce scandalul a ajuns în presă, edilul a informat printr-o postare pe Facebook că situația s-a remediat, iar curentul a fost restabilit în dispensar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.