15 aprilie 2024

 

 

”Nu se trag sfori, este în statutul PNL, o chestiune extrem de clară, preşedintele partidului trebuie să îşi asume candidatura pentru preşedinţie. E o chestiune de regulă”, a spus Rareş Bogdan într-o intervenţie la Antena 3 despre scenariul unei candidaturi a liderului PNL Nicolae Ciucă la prezidenţiale, din partea alianţei PSD-PNL.

Rareş Bogdan a precizat că el vorbeşte tot timpul cu Marcel Ciolacu, pentru că sunt nevoiţi să vorbească, aşa cum vorbeşte şi cu Mihai Tudose, pentru că conduc împreună cele două campanii pentru europarlamentare.

”Vom vorbi pe data de 10. Până pe 10 iunie vorbim despre locale şi europarlamentare. Vrem să luăm peste 90% din primăriile din România, să luăm peste 95% din Consiliile Judeţene şi vreau să luăm, ne-am propus 17 europarlamentari, eu aş vrea mai mult, 19 sau 20. Nu s-a discutat despre candidatul la preşedinţie şi dacă mergem separat sau împreună, vom vedea rezultatul alegerilor europarlamentare şi locale şi după asta cu siguranţă vom analiza, vom discuta şi până pe 1 iulie, după 10 iunie vom lua o decizie, dar în momentul ăsta, este mult pre devreme să discutăm pentru că avem provocarea alegerilor locale şi europarlamentare”, a completat prim-vicepreşedintele PNL.

Rareş Bogdan a precizat că după alegerile din 9 iunie, cu siguranţă vor sta de vorbă cu partenerii de guvernare şi vor găsi o soluţie pentru România

Întrebat dacă Nicolae Ciucă e convins sută la sută că va fi candidat, Rareş Bogdan a spus: Nu are ce face, pentru că îl obligăm, e simplu, Sunt unul dintre care va sta oră de oră şi zi de zi, ca să accepte candidatura. Deci nu prea are ce face, pentru că, în momentul în care partidul ţi-i cere (..) nu prea ai ce face”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.