15 aprilie 2024

”Faptul că preşedintele Klaus Iohannis, înainte de sfintele Paşti – dânsul sărbătorind mâine sărbătoarea – a ales să îşi petreacă timpul în natură, de data aceasta neurcând pe munte cu rucsacul, cum face de obicei, ci mergând la Clubul de Golf, nu poate fi decât un lucru ce ţine de normalitatea unei poziţii publice”, a spus Rareş Bogdan într-o intervenţie la Antena 3. 

”Haideţi să încercăm să nu mai fim noi, românii, ipocriţi şi să fim oameni, să încercăm să trăim normal, dacă mergem la teatru (..) dacă citim o carte, dacă mergem la sapă sau la pescuit, sunt chestiuni normale. Klaus Iohannis a ales astăzi să petreacă, într-o zi minunată, să se relexeze”, a completat Rareş Bogdan. 

Ziuarul ”Unirea” a relatat că preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins vineri, 29 martie, în jurul amiezei, pe terenul de golf de la Pianu, în judeţul Alba, însoţit de Carmen Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis ar fi jucat, vineri, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din judeţul Alba, au declarat pentru ziarulunirea.ro mai multe surse. Potrivit acestora, preşedintele ar mai fi fost şi în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoţit de prima doamnă, Carmen Iohannis, a relatat publicaţia. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.