14 aprilie 2024

 Zilele trecute, toate canalele de propagandă rusă au distribuit pe internet un nou videoclip despre Ucraina intitulat sugestiv „Fiul lui este în elita, iar tu ești carne de tun”, relatează Ziare.com. 

В антиукраинском ролике «Его сынок – элита, а ты – мясо» снялся актер из фильма «Тобол»▪️Пророссийские телеграм-каналы 1 апреля начали распространять ролик на украинском языке, в котором показывают жизнь детей элиты и обычных военных. ▪️Ролик построен на противопоставлении… pic.twitter.com/RRplfB7eQZ

— Новости «Агентства» (@agents_media) April 1, 2024

Kremlinul a încercat să facă paralele între copiii ucrainenilor bogați și cei din familiile de oameni simpli. Scopul principal al Moscovei este să submineze mobilizarea pe front și să submineze încrederea ucrainenilor în autorități.

Pentru videoclipul anti-ucrainean controversat, Kremlinul a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă considerabilă. În plus de asta, în el au jucat actori profesioniști, conform publicațiilor ruse de opoziție Meduza și Agency.

Afirmații șocante la televiziunea de stat a Rusiei: “N-aș bombarda Polonia, i-aș lovi pe români. Au devenit aroganți”

RosSMI scrie că în videoclip pot fi văzuți doi tineri actori din Iaroslavl și Tyumen. Despre unul dintre ei se știe că a reușit să joace în filmul „Tobol”. Niciunul dintre actori nu a vrut să vorbească cu presa despre filmarea videoclipului anti-ucrainean.

Kremlinul trimite pe front nu tineri din clasele sărace, ci și minorități etnice în războiul împotriva Ucrainei. În 2023, Peskov a anunțat că fiul său a luptat în rândurile mercenarilor Wagner, dar nu există nici măcar o fotografie sau o dovadă video pe Internet că ar fi fost în război. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.