15 aprilie 2024

Unul dintre punctele centrale ale discuțiilor este crearea unui mediu propice pentru revitalizarea fostelor platforme industriale din zonă. Norris Măgeanu, candidat la primăria Câmpulung, a subliniat importanța aducerii laolaltă a resurselor și experienței acestor invitați de marcă pentru a găsi soluții inovatoare și sustenabile pentru toată zona.

Șeful ANRE, George Sergiu Niculescu, Dumitru Nancu, Director FNGCIMM, Ion Stelian, ROMTuringia, Marius Bostan, fost ministru al Comunicațiilor și Radu Perianu, prefectul județului Argeș, Dan Cîmpean, Director al Directoratului Național de Securitate Cibernetică, Adrian Codirlașu – vicepresedinte CFA Romania, Gabriel Aftenie – REPATRIOT și prof. Cătalina Dumitrașcu – inspector general adjunct IȘJ Argeș – sunt câțiva dintre invitații importanți ai conferinței cu tema “Revitalizarea fostelor platforme industrial”, organizată mâine, la Câmpulung, cu începere de la ora 16.00.

« Mă bucur că avem un panel de speakeri de prima mână la conferința « Revitalizarea fostelor platforme industriale » pentru că orașul Câmpulung și județul Argeș merită ce e mai bun. Educația și formarea se ajustează în timp ce vorbim, deja discutăm despre introducerea prezentărilor de către mediul privat la elevii de clasa a 12-a și a 11-a din Câmpulung, precum și despre prezentări ale Universității din Pitești în Câmpulung, având în minte deschiderea unor grupe universitare de tehnologie și a uneia de economia turismului în Câmpulung. Vrem să sporim capitalul uman local și să păstrăm și atragem noi talente în zonă », a spus Norris Măgeanu, candidat la primăria Câmpulung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.