15 aprilie 2024

“Eu am o singură întrebare. Dacă a fost un primar, doamna Firea, dacă a fost un primar așa de bun, de ce nu e candidatul?  

Să răspundă cine a ocolit-o în această… Și domnul Cîrstoiu? N-am, n-am un răspuns pentru domnia sa.

Gabriela Firea a fost un administrator extrem extrem de slab. În primul rând, a dus RADET în faliment și a dus primăria, chiar dânsa a spus faliment. Deci, eu am găsit datorii curente de 3 miliarde de lei. Adică, oricare din creditorii noștri putea să ne blocheze conturile pentru acești trei miliarde și vreo 30 dintre ei chiar o făcuseră”, a spus Nicușor Dan.

Gabriela Firea: „Cătălin Cîrstoiu nu are motive să se retragă. Decizia a fost cântărită câteva luni”

“Faptul că oamenii își pun speranțe într-un om cum este Cristian Popescu Piedone înseamnă un eșec al unei clase politice din care fac și eu parte. Este…cum să-i spun…un măscărici în esență, face circ.

Credeți că primarul din Koln merge cu o roabă pe stradă și dă un telefon la fiecare groapă pe care o găsește sau este un om care se îmbracă la costum, care vorbește cu marile bănci, cu marii dezvoltatori și dă un cadru de dezvoltare orașului. În niciun caz cineva care merge pe stradă și acceptă să i se pupe mâna”, a adăugat actualul edil al Capitalei. 

Citește și Cătălin Cîrstoiu: „Bucureştiul e un oraş al nimănui. Vedem la tot pasul şobolani care umblă pe stradă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.