19 mai 2024

„Mă bucur foarte mult să revin aici. Am venit aici cu un scop și am spus că venim să dăm mai multă energie și mai multă încredere filialei PNL Galați, atunci când am coborât din mașină, domnul primar Stângă, ne zice: vă place, vedeți cât de efervescent este și i-am spus: am pierdut rolul de catalizator. Cu toate acestea, să știți că am venit să îl susținem și pe domnul deputat Atanasiu pentru primăria Municipiului Galați și pe domnul George Stângă să câștige alegerile cu cel mai istoric și cel mai de dreapta partid din România, PNL.

Vreau să vin cu un mesaj cât se poate de scurt, pentru că deja cred că de ceva timp există această ieșire din atractivitatea discursurilor și atunci am să vă spun că am venit la Galați pentru că așezarea județului pe hartă este una aparte, alături de Tulcea, sunteți județele de graniță cele mai apropiate a tot ceea ce înseamnă atrocitățile războiului din Ucraina. Dumneavoastră sunteți cei care și pe timp de zi și pe timp de noapte vă trezeiți cu temere din cauza exploziilor de dincolo de graniță”, a spus Nicolae Ciucă, la Galați.

„Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce a însemnat empatia dumneavoastră, umanitatea atunci când vecinii noștri au fost nevoiți să fugă din fața războiului. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut. Am descris acest context pentru a puncta, ceea ce PNL a urmărit dinainte de a intra la guvernare, am urmărit decât să asigurăm stabilitate și echilibru, o guvernare cât mai eficientă. Toate acestea se întâmplă. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei care, așa cum spunea domnul primar de la Barcea, nu a fost nimic altceva decât muncă, am lăsat vorbele și am făcut ceea ce ne-am asumat să facem pentru cetățenii români, să putem să trecem prin această suprapunere și succesiune de crize, care ne afecta mult mai mult dacă nu asiguram stabilitatea politică și guvernamentală.

Fiecare dintre primarii care au venit aici în fața dumneavoastră, au venit cu mesaje scurte îndreptate către ceea ce avem de făcut. Sigur, putem să vorbim și mult și puțin, cel mai puțin dintre noi vorbește Rareș Bogdan, dar cel mai frumos vorbește domnul primar de la Schela, în versuri. Importante sunt faptele noastre, nici nu trebuie să facem mai mult decât să-i prezentăm cu faptele lor pe primari, toți cei care au fost aici și v-au explicat”, a mai spus președintele PNL.

Nicolae Ciucă: „Sunt om de la țară, dar am ambiție”

„Sunt om de la țară, dar am ambiție. Asta ne-a făcut pe fiecare să facem ceva în viață. Important este să vii să faci ceva pentru oameni, fă asta cu suflet și dăruire pentru că înapoia noastră rămân faptele. Avem nevoie de dumneavoastră să mergeți din ușă în ușă, din stradă în stradă, alături de toți cei care au făcut lucruri în viața lor și să spuneți ce face PNL, nu ce zice. Le puteți da exemplele localitătilor cu administrație liberală, unde se vede diferența. Este simplu, este o chestiune de mesaj, nu ne trebuie altceva. Eu am încredere în tot ceea ce au reușit să realizeze în această echipă și George Stângă și George Scarlat și domnul Atanasiu, si domnul Paul Dobre, toți cei care au asigurat Galațiului o anumită culoare, culoarea liberală.

Sper ca pe 9 iunie Galați să aibă culoare liberală. Ca PNL să își poată asuma rolul de garant al stabilității cer filialei PNL Galați să obțină cel mai bun rezultat din istoria sa. Pe 9 iunie, seara, dincolo de bucuria victoriei, vreau foarte mult să ne bucurăm de coerența și continuarea programelor noastre de sprijin a familiilor, a comunităților, de construirea unei Românii puternici într-o Europă puternică”, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.