15 aprilie 2024

”Rostul Coaliţiei de astăzi este să finalizăm toate aspectele care ţin de Capitală şi desigur elementele de detaliu care trebuie pornite, pentru că timpul este destul de scurt”, a spus preşedintele PNL, înainte de şedinţa C oaliţiei. 

Ciucă a arătat că în şedinţă se va discuta şi despre lansarea candidaţilor comuni la sectoare şi lansarea caniddatului la Primăria Ganerallă, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu. 

Cătălin Cîrstoiu: Periferia şi centrul sunt despărţite doar în mintea unora cu discursuri radicale, doar de oameni care dezbină

Întrebat când se va face înregistrarea alianţei PNL-PSD la Autoritatea Electorală Permanentă, liderul PNL a precizat că termenul este 10 aprilie. 

”Dacă nu mă înşel, până pe data de 10 ar trebui să finalizăm, dacă tot procesul e gata, poate chiar mai repede”, a afirmat Nicolae Ciucă. 

Despre situaţia de la Mureş şi Satu Mare, liderul PNL a precizat că nu s-a luat încă o decizie pentru cele două judeţe.

”După ce finalizăm Capitală, stabilim şi modalitatea în care procedăm pentru cele două judeţe şi municipii de judeţ”, a spus Ciucă, arătând că ”fiecare partid trebuie să îşi maximizeze rezultatele.

Vezi și VIDEO Campanie pentru Capitală cu gogoși, lăutari si mici. Edilul de la 5 caută voturi cu iocana în piață; cum s-au fotografiat Cîrstoiu și Burduja/Mesajul lui Nicușor Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.