14 aprilie 2024

Marina Voica a vorbit deschis despre alegerile sale privind maternitatea, relatând ce a determinat-o să nu aibă copii și cum această decizie a influențat parcursul său artistic și personal.

În cadrul discuției, Marina Voica a povestit cu delicatețe despre trecutul său, dezvăluind momente cheie legate de întâlnirea cu marea sa iubire și modul în care această relație i-a marcat existența.

De asemenea, artista a surprins publicul și prin mărturisirea că și-a pregătit propria înmormântare, subliniind importanța unei astfel de pregătiri și dorința de a ușura povara celor dragi în momente dificile.

Experiment inedit despre haosul rutier din București: În 60 de minute, pe banda de autobuz au circulat 65 de mașini și motociclete

Căsniciile Marinei Voica

Marina Voica a avut două căsătorii de-a lungul vieții sale. Prima căsătorie a fost cu Marcel Voica, al cărui nume de familie a ales să îl păstreze, iar cea de-a doua cu medicul Viorel Teodorescu. Artista a mărturisit că a decis să divorțeze de primul soț pentru a fi cu cel de-al doilea, fiindcă s-a îndrăgostit iremediabil de el.

„A venit alt om care a fost un bărbat adevărat, putenric, fermecător, nu am putut să-i rezist. Ce curaj am avut să părăsesc apartamentul de pe Calea Victoriei, asta numai eu puteam să o fac și o rusoiacă. O româncă nu, e foarte cerebrală. Au supt din laptele mamelor o anumită educație, una foarte bună. Dacă stau să mă gândesc, nu puteam să stau cu Marcel. Prea mare diferență era totuși. Sunt din familie de oameni intelectuali și el a fost prima generație încălțată. Nu e vina lui și nici vina mea. N-avea cum (să mă înțeleagă). El nu știa că eu aveam talent. Era foarte capabil, dar nu aveam nimic în comun. Când eram studenți era drăguț, vorbea stâlcit rusește, drăguț, frumușel, iubit de gașca noastră moscovită. Dar l-am văzut la locul lui”, a povestit Marina Voica în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Destinațiile de vis care au introdus taxă de turism din 2024. Cât vor trebui românii să plătească în plus pentru vacanță

Când l-a întâlnit pe cel de-al doilea soț, pe care îl consideră a fi dragostea vieții ei, Marina Voica a luat hotărârea să părăsească casa și soțul său de atunci, considerând această decizie ca fiind cea mai bună pe care a făcut-o pentru propria fericire.

„Și când a venit Viorel, tot din familie intelectuală, e cu totul altceva. Noi eram ca doi prieteni, nu ne săturam să vorbim de orice. Așa îmi lipsește…”, a mărturisit artista. 

De altfel, restul familiei nu s-a împotrivit alegerii artistei ci, dimpotrivă, a ajuns să îl îndrăgească pe cel de-al doilea soț:

„Tata și fratele meu nu l-au iubit pe Marcel. În schimb, de Viorel au fost amândoi îndrăgostiți. Când veneam în Rusia, eu nici nu mai existam. Tata spunea: „Când mă uit la Viorel, parcă sunt eu în tinerețe, plin de temperament, plin de ambiție”. Cumpăra fel de fel pentru casă să construiască, pentru mașină. Și tata era înnebunit”, a spus cu nostalgie Marina Voica. 

Dan Bittman a decis ce vrea de la viața sa personală: ”Vreau o doamnă trecută de 70 de ani, cu yacht”

De ce a ales să nu aibă copii

Chiar dacă soțul său își dorea un copil, Marina Voica nu a fost niciodată interesată să devină mamă. În prezent, afirmă că nu își regretă decizia luată atunci, deoarece consideră că ar fi fost o mamă posesivă, dorind ca un posibil fiu sau fiică să fie mereu în contact cu ea și să îi raporteze tot ce face. 

„Nu regret. De ce să regret ceva ce cândva n-am vrut? Eu știu ce fel de copil aveam? La ce exemple de prieteni cu copii aveam. Foarte fericiți unii și nefericiți alții. Nu cred că eram o mamă… Sunt foarte exclusivistă. După ce îl alăptezi, știi cum crește, tot sub ochii tăi, e al tău totul și la un moment dat crește, pe urmă învață să nu te mai respecte, și sufeream și bineînțeles, dacă era băiat era catastrofă. Dacă era un băiat cine știe ce cu ce ticăloasă ajungea și își bătea joc de el. În tot sunt posesivă”, a afirmat Marina Voica. 

Secretele financiare din familia Șucu, dezvăluite de soția milionarului: ”Banii mei sunt banii mei. Banii domnului Șucu sunt ai noștri!”

La 87 de ani, și-a pregătit înmormântarea

În cadrul podcastului, artista a mai dezvăluit că deja și-a planificat detaliile legate de propria înmormântare. A explicat că are un prieten care este preot și acesta va oficia serviciul funerar. De asemenea, a mai spus că acesta îi construiește un muzeu la Câmpina.

„Eu am un prieten, un protopop, el se va ocupa de înmormântarea mea, noi deja ne-am hotărât. El mi-a propus să facă chestia asta, nu m-am gândit, dar a făcut foarte bine. (…) Acum îmi construiește muzeul meu, se va deschide un muzeu la Câmpina, deja casa este aproape construită, părintele e foarte dibace cu asta, e un fel de afacere”, a povestit ea. 

„Va fi și restaurant Marina Voica, o să fie și o vodcă Marina Voica, câteva apartamente pentru cine vrea să stea și alături un centru cultural”, a mai spus artista. 

Topul celor mai bune cartiere din orașele României. Clasamentul arată și cartierele de care este mai bine să fugi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.