19 mai 2024

„Este pentru prima dată în România când avem 41 de miliarde în primele patru luni cheltuieli pe investiţii, atât din bugetul de stat, cât şi din fonduri europene. Din punctul meu de vedere se poate şi mai mult şi categoric va fi pentru prima oară istoria României când vom depăşi ceea ce ne-am asumat prin bugetul de stat.

Va trebui să avem procentul din PIB mai mic raportat la sfârşitul anului. Acum noi ne-am asumat un 7,2. Cu certitudine menţinând acest ritm o să depăşim. Ştiu că de aici pornesc eternele discuţii cu deficitul, cu PIB al României”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, la inaugurarea noii secţii de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Premierul a mai spus că „la sfârşitul anului vom avea una din primele două creşteri economice din Europa şi din UE, vom avea o încadrare în deficitul asumat şi vom avea o dezvoltare fără precedent în România”.

Marcel Ciolacu va discuta cu salariaţii din Guvern care protestează: „Am să fac un teambuilding să ne cunoaştem mai bine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.