22 februarie 2024

„Când am pierdut un rând de alegeri, în acel moment voi pleca din funcția de președinte al partidului. (…) E o democrație tânără în România, este pentru prima oară când cele două mari partide ale României au convenit un lucru și s-au ținut de el până la capăt. Din punctul meu de vedere am intrat într-o democrație consolidată. Dacă acest lucru s-a văzut într-o coaliție, trebuie să vadă și în interiorul unor partide. Cum să rămân la partid dacă am pierdut alegerile, ce să le spun colegilor mei? La partid rămâi cât câștigi”, a afirmat Marcel Ciolacu.

„Nu trebuie să fiu neapărat șef de partid sau prim-ministru sau ministru, trebuie să fiu în echipă, dacă are echipa nevoie de mine, și mai departe voi rămâne la masă, îi voi ajuta. Totul e ciclic, nu există urcuș fără coborâș. Nu am pretenții să mă caute lumea peste câțiva ani cum mă caută acum”, a precizat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă s-ar întoarce „la covrigăria din Buzău”, premierul a răspuns: „Am muncit de la 19 ani. Eu și familia mea avem din ce trăi, nu suntem bogați, nu suntem săraci, ne permitem un concediu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.