15 aprilie 2024

Măsura votată de politicienii americani presupune ca alimentele care conțin vaccinuri sau substanțe asemănătoare acestora să fie etichetate drept medicamente. Astfel medicii ar putea prescrie legume în loc de injecție, au declarat republicanii care au făcut propunerea.

Virusolog de top: „Urmează un tsunami masiv iminent al bolilor și deceselor COVID în rândul celor vaccinați. Cineva trebuie să spună adevărul!”

Specialiștii vor să vadă dacă ARN-ul mesager poate fi implantat în plantele comestibile. Pentru studiu, au primit jumătate de milion de dolari.

Tehnologia pe bază de ARN mesager este folosită de unele dintre cele mai întâlnite companii farmaceutice din SUA. Printre acestea, Pfizer și Moderna. Dacă noul studiu va avea succes, o plantă ar putea conține suficient ARN pentru a vaccina o singură persoană.Majoritatea republicanilor a votat în favoarea proiectului de lege, pe când democrații au votat împotrivă. Dacă guvernatorul din Tennessee va semna legea, statul american va fi primul care poate clasifica alimentele drept medicamente.

Citește și Milioane de doze de vaccin anti covid expiră în depozite / Criză în sistemul medical

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.