19 mai 2024

Tânăra are doar 19 ani, este studentă la Psihologie în Cluj și va fi ambasadoarea frumuseții și a turismului românesc în cadrul competiției. Până acum, Ioana a adunat zeci de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, iar videoclipurile sale au aproape 2 milioane și jumătate de aprecieri. 

Tânăra clujeancă a pășit în lumea modellingului încă de pe vremea când avea doar 14 ani. Surprinzător este că nu s-a ferit să intre și în lumea sporturilor. Pentru o perioadă, Ioana Oleleu a jucat fotbal.

Fotografiile și videoclipurile pe care le publică pe rețelele de socializare au devenit o sursă de inspirație și divertisment pentru mulți dintre români. De-a lungul timpului, tânăra a arătat întregii lumi că prețuiește valorile tradiționale ale țării noastre și a promovat România printre străini.

Competiția internațională în care Ioana Oleleu va reprezenta România va avea loc în China, în lunile august și septembrie. Într-un mesaj, tânăra a spus că mulțumește tuturor celor care au sprijinit-o și că este mândră să meargă la concurs în numele țării noastre.

Tânăra este fiica lui Ioan Oleleu, vicepreședintele Autorității Național Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.