15 aprilie 2024

”Mă gândesc la credincioşii şi la familiile victimelor accidentului care a avut loc în timpul procesiunii de la Jaboatao, care a provocat moartea a cel puţin patru persoane”, a anunţat pe Instagram guvernatoarea statului, Raquel Lyra, relatează AFP preluat de News.ro.

Primarul din Jaboatao dos Guarapes, un oraş din regiunea metropolitană a Recife, Mano Medeiros, a anunţat pe X un ”accident grav”, fără să dea numărul victimelor sau cauza dramei.

Într-o înregistrare video difuzată pe reţele de socializare şi de către presă, apare un autobuz care coboară pe o stradă în pantă cu viteză şi atinge cortegiul. Este momentul în care credincioşii strigă şi încearcă să se asalveze fugind.

O vídeo que mostra o exato momento do acidente em MARCOS FREIRE 😭 #marcosfreire #jaboataodosguarapes pic.twitter.com/QQie70ipxL

— Bruna Raphaela 💄 (@BrunaRapha23) March 31, 2024

”O tragedie tocmai a avut loc, un lucru incredibil, foarte trist”, declară un martor, emoţionat, în altă înregistrare video postată pe Instagram.

”Eram în procesiune de la Biserica Salvării Eterne. Erau mulţi oameni, copii, bătrâni. Au lăsat să treacă autobuzul care şi-a pierdut frânele şi care a răsturnat mulţi oameni”, adaugă el.

Din câte se pare, şoferul a fugit de la locul accidentului.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.