22 iunie 2024

Zeci de mii de turiști au fost nevoiți să își părăsească hotelurile pe măsură ce incendiile de vegetație s-au extins. Acestea au forțat evacuarea unor stațiuni întregi, în timp ce companiile aeriene au dat startul zborurilor de repatriere, scrie lbc.

“Rhodes Pass” le va permite oamenilor să viziteze între 15 martie și 15 mai și între 1 octombrie și 15 noiembrie. Potrivit The Times, detaliile finale sunt încă în curs de stabilire.

Încă 5 spitale din București și din țară, atacate cibernetic! Se cere o răscumpărare de peste 150.000 de euro: avertismentul DNSC

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis își respectă promisiunea făcută anul trecut, care, în timp ce oamenii erau evacuați de pe insulă, el a declarat: “Pentru toți cei ale căror vacanțe au fost întrerupte din cauza incendiilor, guvernul grec, în cooperare cu autoritățile locale, va oferi o săptămână de vacanță gratuită în Rodos, primăvara viitoare, toamna viitoare, astfel încât să ne asigurăm că se vor întoarce pe insulă și se vor bucura de frumusețea sa naturală”.

Incendiul a devastat Rodos și i-a obligat pe turiști și pe cei care locuiesc acolo să doarmă pe rupte în școli și clădiri publice.

Se fac treceri similare și pentru alte părți ale Greciei care au fost afectate, cum ar fi zona Evros.

Incendii mortale au lovit întreaga țară în vara anului 2023. Aproximativ 20.000 de persoane au fost evacuate din stațiunile din întreaga țară au fost cuprinse de flăcări care au fost comparate cu scene dintr-un “film de dezastru”.

Ce se întâmplă cu rata inflației în 2024. Raportul Băncii Naționale a României

Acestea au ars zile întregi, în timp ce a fost lansat un efort internațional de stingere a incendiilor și de salvare. Incendiile au fost puse pe seama valului de căldură care a devastat o mare parte din Europa, deși au fost făcute câteva arestări pentru incendiere.

Rodos este renumită pentru plajele sale spectaculoase, pentru istoria și cultura bogată și pentru arhitectura sa impresionantă. Prin această ofertă generoasă, Grecia dorește să demonstreze că își respectă și apreciază turiștii și își propune să le ofere o experiență de neuitat într-unul dintre cele mai frumoase locuri din țară. Această inițiativă reprezintă și un pas important în eforturile de reconstrucție a turismului în Grecia după impactul negativ al incendiilor de vegetație, invitând turiștii să revină și să redescopere frumusețea naturală și ospitalitatea acestei destinații de vacanță.

Fostul secretar al Primăriei Deva rămâne cu condamnarea la închisoare, dar cu mai mulți bani în buzunar

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.