19 mai 2024

Cum s-a întâmplat tragedia

Evenimentul a avut loc în jurul orei 11.40, când femeia încerca să traverseze strada, iar un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani a lovit-o, arată spynews.ro. Echipajele medicale au intervenit rapid, încercând să o resusciteze pe victimă, însă, din nefericire, toate eforturile au fost zadarnice și medicii au fost nevoiți să constate decesul acesteia la fața locului.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Polițiștii Brigăzii Rutiere au demarat ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul accident. În comunicatul emis, autoritățile au precizat că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cu toate acestea, investigațiile continuă pentru a clarifica pe deplin cauzele și împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

„La data de 13 mai a.c., în jurul orei 11.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Văcărescu. Un bărbat în vârstă de 44 de ani care conducea un autovehicul pe str. Barbu Văcărescu, ajuns la intersecția cu bd. Lacul Tei, a surprins și accidentat o persoană de sex femeiesc, în vârstă de 71 de ani. În urma accidentului de circulație, a fost constatat decesul femeii la fața locului de către un medic din cadrul S.M.U.R.D. Polițiștii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, au transmis polițiștii.

Accidentul a cauzat și perturbări în trafic. Autobuzele liniilor 182 și 282 au fost deviate spre Fundeni, generând inconveniente pentru călătorii din zonă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.