25 februarie 2024

„Nu sunt deloc grăbită şi nu fac deloc presiuni, nu strâng cu uşa pe nimeni, nu ameninţ cu demisia”, a spus președintele PSD București.

Gabriela Firea a recunoscut că a plecat pun pic mai necăjită de la discuţia cu liderul PSD Marcel Ciolacu.

„Recunosc, am plecat pun pic mai necăjită de la acea discuţie, dar e normal ca şi în viaţa politică, ca şi în cea personală, să existe momente care nu sunt neapărat dorite”, a arătat Firea, adăugând că nu doreşte să precizeze ce nemulţumire a avut. ”Au fost discuţii care au nu mers în aceeaşi direcţie, ca direcţie pe care o consideram eu potrivită”, a spus ea.

Gabriela Firea a arătat că ”în momentul în care un partid are un candidat cu potenţial, indiferent cum se numeşte, şi care are în acest moment în jurul cifrei de 30% şi ceva şi cu o campanie bună se duce spre 40% şi nu este desemnat, şi se fac alte negocieri, eventual pentru candidaţi care au 8 sau 10% dar prin împrejurarea negocierilor va ajunge să fi susţinut de o masă mare de oameni, este normal să îţi pui întrebarea ce semnal dai în ţară, către ceilalţi oameni care intră cu bunăcredinţă în politică”.

„E un semnal de alarmă pentru toate partidele, în momentul în care lucrurile nu se desfăşoară firesc, organic, natural. Avem un candidat cu potenţial, îl susţinem cu toţii, îl trimitem la luptă încărcat cu puterea partidului, nu încercăm să îl lăsăm singur, să fie destabilizat de campanii de defăimare şi pe urmă căutăm o soluţie care nu corespunde solicitării şi dorinţei electoratului.

”Sunt un candidat la candidatură, din respect pentru cei care aşteaptă să mă întorc la primărie, dar în primul rând trebuie să candidez”, a declarat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.