19 mai 2024

Viața profesională a acestuia este știută de toată lumea, însă în ceea ce privește viața amoroasă artistul a preferat mereu să mențină discreția. 

Cu toate acestea, Fuego a vorbit despre traseul său sentimental și a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns în fața altarului până acum.

Fuego este un artist apreciat și asta pentru că își dedică majoritatea timpului vieții profesionale. Acesta are numeroase concerte, acordă multă atenție meseriei sale, iar viața amoroasă a trecut în plan secund. Deși multe dintre melodiile lui vorbesc despre familie și iubire, până la cei aproape 48 de ani, artistul nu și-a găsit aleasa.

Este drept că nici nu a căutat-o în tot acest timp. Spre deosebire de mulți oameni, focusul cântărețului nu a fost niciodată în plan sentimental. Nu a simțit nevoia de a se încadra în șablonul clasic, așa că nu a forțat lucrurile și a lăsat totul să se întâmple când este menit. Deși nu caută în mod special, artistul este deschis unui căsătorii, însă până acum destinul nu a avut plănuit asta pentru el.

Dorin Iacob acuză. Comportamentul incredibil al lui Piedone în pușcărie: „Dădea manelele tare, să arate cât e de smecher”

„Eu nu mi-am planificat niciodată viața în etape clare, concrete și-am lăsat-o mereu să mă surprindă. Cu atât mai puțin o voi face acum. Dacă sunt sănătos, viața are o mulțime de momente interesante pregătite pentru mine, fără a face eu ceva în mod firesc în această privință!”, declara Fuego într-un interviu tv.

„Scopul relației nu a fost căsătoria”

Chiar dacă nu a ajuns în fața altarului până acum, viața sentimentală a lui Fuego a fost una plină. Artistul a avut mai multe relații de lungă durată, însă a preferat să nu le expună în spațiul public. Una dintre legăturile importante din viața cântărețului a fost cea cu femeie pe nume Ana Maria Ciaușu. În urmă cu mai bine de 10 ani, cei doi formau un cuplu și toată lumea se aștepta ca aceștia să facă pasul cel mare.

Fuego și Ana Maria Ciaușu s-au iubit timp de patru ani și aveau planuri mari de viitor. Cei doi își doreau copii împreună, însă soarta a avut alte planuri pentru ei. Din păcate, femeia a pierdut două sarcini în timpul relației. Deși la momentul respectiv toată lumea credea că se vor căsători, aceștia au decis să o apuce pe drumuri separate. După câțiva ani în care au format un cuplu și-au spus adio, dar au rămas în relații foarte bune.

Cum trebuie să arate bărbatul ideal pentru Carmen Tănase. „Nu prea mai există”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.