14 aprilie 2024

„Zi de zi mergem la piata cu produsele astea proaspete, aici am o recolta de leustean printre ridichii, profitam de treaba asta sa nu stea terenul liber, pt ca investitia e mare si astea sunt produse care se afc la o luna de zile”, a spus un fermier.

El este Bebe Ciolacu, un legumicultor din comuna Cerneț care seară de seară strânge cele mai bune verdețuri și crudități din solarii pentru a le duce proaspete a doua zi la piață. După ce seara strânge recolta, a doua zi deja plantează la loc pentru că vrea ca până de Paște să poate oferi clienților usturoi și ceapă verde, esențiale pentru carnea de miel.

Polițistul de la Rutieră lovit de o mașină trebuie operat la Viena. Cât de gravă este, de fapt, starea sa

„Sunt foarte mici, dam cu un leu patrunjelul si mararul, ceapa, ridichii, foarte ieftine sa stiti, merge vanzarea prea putin, toti zic ca sunt cu chimicale”

Totuși, clienții sunt tot mai puțini. Mulți nu mai au încredere și spun că verdețurile sunt aduse din import și că sunt pline de pesticide.

Poliţişti, jandarmi şi voluntari, mobilizaţi pentru găsirea unui copil de 9 ani dispărut în zona mănăstirii Ciolanu din judeţul Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.