14 aprilie 2024

Cazul pare desprins din filme. Cele două femei sunt bunica și mama micuțului, care au început să se certe și să tragă amândouă de micuț până când copilului i s-a făcut rău.

Când și-au dat seama că bebelușul nu mai mișcă au sunat la 112, dar a fost prea târziu. Medicii nu i-au mai putut salva viața.

Ancheta a fost una complicată, și asta pentru că autoritățile din țara noastră nu s-au mai confruntat cu un asemenea caz.

Se pare că bebelușul a suferit o hemoragie puternică după ce a fost zdruncinat de cele care trebuiau să îl ocrotească. 

Mama în vârstă de 24 de ani a bebelușei de 6 luni locuia la concubinul ei, iar la un moment dat a vrut să-și ia copila și să plece, în urma unor neînțelegeri. Mama tinerei, bunica bebelușei, nu a vrut să-și lase fiica să plece, iar între ele a izbucnit un conflict.

Accident cu 6 victime în județul Argeș. O persoană este în stare critică

La un moment dat, cele două femei au început să tragă de copil, fiecare încercând să-l smulgă din brațele celeilalte. Astfel, au tras de copil cu o forță care i-a produs un hematom subdural, ce a dus în cele din urmă la deces.

În urma scandalului, fetița a căzut într-un fel de comă, dar nici mama ei, nici bunica nu au sunat la 112, crezând că își va reveni, cu toate că bebelușa slăbea și respira tot mai greu. Neștiind ce să facă, mama i-a dat la un moment dat sirop de tuse, crezând că își va ajuta copilul.

După trei zile, tânăra a constatat că fetița nu mai respira și abia atunci a alertat medicii. Ambulanța sosită imediat la fața locului nu a putut însă decât să constate decesul, iar cazul a fost preluat de poliție, întrucât fetița nu avea afecțiuni cronice, iar moartea a fost una nefirească.

O femeie a ajuns să facă transplant de ficat după ce a luat paracetamol după ureche

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.