14 aprilie 2024

Cu o carieră impresionantă în spate, Romanița Iovan continuă să fie o sursă de inspirație pentru femeile din întreaga lume, demonstrând că vârsta este doar un număr și că un stil de viață sănătos este cheia pentru a arăta și a te simți bine indiferent de cifra din buletin.

„Eu fac acasă doar salată. Mănânc salată și brânză de vaci. Dacă mănânci multă brânză de vaci te saturi și nu îți mai este foame. Nu pui pe tine nimic. Mănânc bulgărași din aceea de brânză. Mănânc o groază de bulgărași de brânză. Acum țin Postul de Paște și Postul de Crăciun”, a zis Romanița Iovan la podcastul lui Cătălin Măruță.

A murit cel mai vârstnic bărbat din lume. Avea 114 ani și 41 de nepoți: poveste de viață impresionantă

Salatele pot fi o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea generală, cum ar fi vitamina C, vitamina K, acid folic, potasiu și fier. Datorită conținutului scăzut de calorii și a cantității mari de fibre, consumul de salată poate ajuta la gestionarea greutății și la menținerea unei diete echilibrate. Fibrele din frunzele de salată ajută la menținerea sănătății tractului digestiv, prevenind constipația și promovând o digestie sănătoasă, scrie Tabu.ro.

Multe salate conțin ingrediente cu conținut ridicat de apă, cum ar fi castraveții și roșiile, ceea ce poate contribui la hidratarea organismului. Unele ingrediente comune în salate, cum ar fi spanacul și morcovii, conțin nutrienți benefici pentru sănătatea ochilor, cum ar fi luteina și zeaxantina.

Consumul de salate bogate în fibre și cu un indice glicemic scăzut poate ajuta la menținerea nivelurilor de zahăr din sânge sub control, fiind benefic în prevenirea și gestionarea diabetului zaharat de tip 2.

Salariul minim european va fi implementat în acest an. Cu cât ar putea crește salariile românilor – simulări de la Ministerul Muncii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.