20 mai 2024

Cele 3 soții ale lui Florin Piersic

Prima sa căsătorie a avut loc în anul 1962, când s-a căsătorit cu Tatiana Iekel, o actriță talentată de la Teatrul Mic. Cei doi au avut un copil împreună, Florin Piersic Jr., însă după 14 ani de căsnicie, relația lor s-a încheiat printr-un divorț. Tatiana Iekel a dezvăluit ulterior că actorul nu a fost fidel în timpul căsătoriei lor, fiind implicat și în alte relații romantice.

                      Florin Piersic alături de Carmen-Maria Strujac, într-o secvență de film / Sursa foto – Arhivă

După divorțul de Tatiana, Florin Piersic și-a unit destinul cu Anna Szeles în anul 1975. Cei doi s-au cunoscut într-un mod neobișnuit, într-un autobuz, și au avut o relație care a durat 10 ani. Din iubirea lor s-a născut al doilea fiu al actorului, Daniel Piersic. Totuși, căsnicia lor s-a încheiat și ea printr-un divorț, în urma infidelității lui Florin Piersic.

Cu cine este căsătorit Florin Piersic în prezent

A treia căsătorie a actorului a fost cu Anna Torok, cu care s-a căsătorit în anul 1993. Cei doi s-au întâlnit într-un zbor cu avionul, în 1986, și au avut o relație discretă și de durată. Anna a preferat mereu să rămână în umbra celebrității soțului ei, apărând rar în public.

                               Ea este soția lui Florin Piersic, Anna Török / Sursa foto – Arhivă

Astfel, viața personală a lui Florin Piersic a fost una plină de momente de bucurie, dar și de provocări și suferințe. Cu toate acestea, celebrul actor a reușit să-și continue cariera și să rămână unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști ai României, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.