22 februarie 2024

Corpul decapitat al unui bărbat a fost găsit miercuri după-amiază într-o clădire părăsită din imediata apropiere a unui magazin din comuna Slătioara, în cauză fiind efectuate cercetări de către poliţişti şi procurori, potrivit Agerpres.

Purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt a precizat că au fost identificaţi atât bărbatul decedat, în vârstă de 50 de ani, din Slătioara, cât şi presupusul autor al faptei, ân vârstă de 70 de ani.

Cel bănuit de crimă este prietenul de pahar al victimei, cei doi petrecând adesea împreună, consumând băuturi alcoolice, potrivit euroolteniainfo.com.

Bărbatul de 70 de ani locuia chiar în clădirea în care s-a produs crima, fosta baie comunală din localitatea. El i-ar fi tăiat mai întâi un braț victimei, care era cel mai probabil decedată și abia apoi capul, intenția fiind să facă trupul mai ușor de transportat.

“În prezent, bărbatul se află în custodia poliţiştilor iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activităţii infracţionale şi dispunerii măsurilor legale”, a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.