25 februarie 2024

De când au fost implementate majorările tarifelor la gigacalorie, facturile la întreținere au devenit un adevărat coșmar pentru mulți români, care se confruntă acum cu unele costuri exorbitante pentru a menține căldura în case. Oamenii se plâng cu disperare de creșterile semnificative ale facturilor, cu un impact direct asupra bugetelor lor lunare.

Un exemplu elocvent al acestei creșteri bruște este cazul unui apartament cu trei camere, unde costurile pentru luna decembrie au atins suma de 900 de lei. Aceasta reprezintă o dublare a sumei față de luna anterioară, noiembrie, când facturile au fost semnificativ mai mici. Locuitorii sunt uimiți de diferența mare și se simt neputincioși în fața acestei presiuni financiare.

Majorările tarifelor la gigacalorie au fost anunțate ca fiind necesare pentru a acoperi costurile ridicate ale producției și distribuției de energie termică.

Asociațiile de locatari și organizațiile de consumatori au început să atragă atenția asupra acestei probleme, solicitând autorităților locale și centrale să ofere explicații cu privire la creșterile semnificative ale tarifelor și să propună soluții pentru a reduce povara financiară asupra populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.