19 mai 2024

Carmen Harra l-a caracterizat pe Florin Piersic drept un om incredibil de bun, de cald și înțelegător. Ea și-a amintit că a fost întrebată chiar de către de marele actor câți ani va mai trăi. „Îmi amintesc cum mă întreba «Carmen, eu cât trăiesc?» și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă, îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care-l iubim.”, a spus Harra, potrivit BZI.Marcel Ciolacu l-a vizitat pe Florin Piersic, la spital, duminică  Noi vești foarte bune despre evoluția stării de sănătate a lui Florin Piersic: E spre bine

Clarvăzătoarea a vorbit și despre momentele de mare cumpănă prin care trece îndrăgitul artist, afirmând că acum are nevoie de dragostea celor din jur.„Este o cumpănă, poate pe undeva și faptul că nu a intervenit mai repede, dar nu se poate judeca aici, medical se putea mai bine, dar e important că s-a trecut peste ce e mai greu. Cu iubire se vindecă omul, el atât de multă iubire dă la toată lumea, iar dacă ar primi de la noi această iubire, sunt sigură că s-ar vindeca.”, a adăugat clarvăzătoarea.

Carmen Harra, previziune șocantă despre lupta pentru putere. Ce se întâmplă în cazul demisiei lui Iohannis?

În urmă cu câteva zile, Carmen Harra a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale după ce Florin Piersic a ajuns în stare gravă în spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.