21 mai 2024

 În cadrul unei conferințe ținute la o universitate din China, cancelarul Germaniei a argumentat necesitatea noului regulament care urmărește reducerea consumului de canabis în loc să-l amplifice.

Scholz a explicat că principala strategie este eliminarea consumului din zona gri și ilegală. Răspunzând la o întrebare a unui student îngrijorat de la Universitatea Tongji din Shanghai, care dorea să studieze la Berlin în septembrie, cancelarul a subliniat importanța unei abordări echilibrate în ceea ce privește legislația privind consumul de canabis.

Australia, sub teroare: Încă un atac cu cuțitul, într-o biserică, la numai două zile după cel din mall. VIDEO cu momentul atacului

Studentul a vrut să știe de la cancelar ce trebuie să ia în considerare ca student la Berlin, „dacă nu vreau deloc să încerc canabisul și nu vreau să-mi pun în pericol propria sănătate”, având în vedere că studenții din Germania acum cultivă canabis în apartamente. Acest lucru nu este legal în China . „De aceea sunt foarte îngrijorat.”

Olaf Scholz a spus că nu fumează, are acum aproape 66 de ani și „nu a fumat niciodată canabis”. În plus, cancelarul german a încercat să contracareze impresia conform căreia toată lumea din Berlin se plimbă acum cu jointuri: „Când studiezi la Berlin, poți circula tot timpul și este posibil să nu întâlnești pe nimeni care să facă așa ceva”, a spus Scholz, citat de Berliner Zeitung.

Shanghai este a doua oprire a vizitei de trei zile a cancelarului în China, după Chongqing. Marți vizita va continua la Beijing cu discuții politice cu președintele Xi Jinping și prim-ministrul Li Qiang.

Judecătorii italieni i-au interzis cheltuielile excesive unui bărbat care și-a spart averea cu amanta româncă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.