15 aprilie 2024

Mai exact, după creșterea temperaturilor din ultima perioadă, reprezentanții companiei au transmis încheierea sezonului de încălzire.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă încheierea sezonului de încălzire 2023 – 2024, având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare din ultima perioadă. Vor fi iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Bucureşti”, potrivit unui comunicat de presă.

Aceștia au precizat că vor fi inițiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire pentru consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul București.

Averea uriașă strânsă de Zelenski în timp de război. Proprietăți și sute de mii de euro, în conturile liderului ucrainean

Principalul furnizor de apă caldă și încălzire din Capitală a explicat că oprirea va fi făcută în mod progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare și prin închiderea instalațiilor către consumatori. 

Reducerea progresivă a temperaturii de livrare, oferă posibilitatea de a furniza căldură pe timpul nopţii, în următoarele trei zile, până la stabilizarea temperaturilor exterioare. Măsura este luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius, între orele 20.00 – 06.00”. Asociaţiile de proprietari care doresc închiderea vanelor din subsolul imobilelor, pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura instituţiei, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro.

„De la măsura opririi furnizării agentului termic pentru încălzire fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, şcoli, grădiniţe, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanţilor legali ai acestor instituţii”, se menţionează în finalul comunicatului.

Miliardarul britanic Richard Branson și-a prezentat evaluarea şcolară din care rezultă că era „prostul clasei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.