19 mai 2024

Ce a transmis Catinca Roman despre mama sa

„Sunt împăcată, sigur că-mi lipsește, e evident, dar cred că cumva prin mine, și prin celelalte fete din familie a lăsat ceva moștenire. Cred că și asta m-a impulsionat cumva să încerc să merg într-o altă direcție mai conectată la realitate. Noi, ăștia care stăm prin showbiz, câteodată avem tendința să ne deconectăm de la realitate, stăm în bula noastră și nu realizăm foarte bine ce se întâmplă în jurul nostru. Începusem să realizez de mai de mult timp. Am avut acces la niște oameni pe care nu i-aș fi întâlnit în alte circumstanțe și care m-au marcat”, a declarat Catinca. 

Această percepție asupra vieții a determinat-o să se reconecteze la realitate și să își reevalueze prioritățile, acordând o importanță deosebită lucrurilor care nu sunt materiale.

Relația dintre Oana și Catinca Roman

Relația cu sora sa, Oana Roman, rămâne un subiect sensibil pentru Catinca, care a preferat să nu ofere detalii în acest sens. Cu toate acestea, a subliniat că moștenirea lăsată de mama sa s-a reflectat în legătura cu familia sa și în percepția sa asupra lumii.

„Ăsta este un subiect pe care nu aș vrea să-l discutăm astăzi (n.r. – despre relația pe care o are în prezent cu Oana Roman), cred că ce pot să spun este că nu s-a schimbat în vreun mod dramatic față de cum era înainte. Mama mi-a lăsat o moștenire genetică și mai bună, și mai puțin bună. Cele bune sunt cele intelectuale și fizice, iar negative sunt predispozițiile către anumite boli genetice, dar asta e firesc, toată lumea trece prin asta. Dacă te referi la ceva material, nu a lăsat, dar nu cred că asta e important. Eu pun preț pe lucrurile care nu sunt materiale, pentru că până la urmă cu asta rămâi, cu amintiri, momente frumoase”, a mai spus Catinca Roman.

În ceea ce privește moștenirea materială, Catinca Roman a dezvăluit că singurul bun pe care l-a primit este un apartament lăsat de tatăl său. Totuși, aceasta subliniază că valoarea reală a moștenirii nu constă în proprietăți sau în posesiuni, ci în amintirile și învățăturile pe care le-ai dobândit de-a lungul vieții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.