19 mai 2024

Judecătorii dâmbovițeni au considerat că cercetarea celor 3 în arest la domiciliu n-ar reprezenta un pericol social, cu toate că modul în care l-au atacat pe un bărbat, provocându-i răni fatale, a fost extrem de brutal.Frații Fabian au cerut și în urmă cu o lună să fie eliberați din arest preventiv, motivând că ei ar fi fost victime și s-au apărat, dar la vreme respectivă instanța a respins solicitarea.

În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi la 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte.Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenţi cântăreţii Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia.Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti. 

Crimă hotel Padina. Un bărbat de 41 de ani, tată a 2 copii, a fost ucis în urma unui conflict spontan  Noi imagini care dau peste cap ancheta crimei de la Padina. Cine a început, de fapt, conflictul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.