18 mai 2024

Melodia „Made in Romania” s-a viralizat repede pe rețelele de socializare. În special fotbaliștii se filmează în timp ce dansează pe deja celebra manea a lui Ionuț Cercel, iar imaginile cu cei de la Inter Milano din vestiar, imediat după ce au cucerit titlul în Italia, au făcut înconjurul lumii.

Chiar dacă multă lume a vrut să stea de vorbă cu artistul care cântă melodia, Ionuț Cercel a afirmat că se simte mândru de ce se întâmplă cu piesa lui, dar că nu dorește să ofere interviuri, ci doar a postat pe paginile lui de pe rețelele de socializare un mesaj de mulțumire pentru toți cei care îi ascultă și i-au distribuit maneaua.

Recent, într-un clip pe care l-a postat pe TikTok, Smiley a dezvăluit care este adevărata istorie a melodiei. Din spusele marelui artist, se pare că „Made in Romania” este inspirată din „Mr. Originality”, e piesă mai veche a trupei Simplu!

Ce se întâmplă dacă parchezi pe locul altcuiva. Prevederile legii cu privire la atribuțiile polițiștilor locali în această situație

„Hai dumla, dumla, da! Din seria «Am scris la piesa asta», vă prezint o ediție specială. În ultima vreme, a devenit virală piesa „Made in Romania”. Hai să vă povestesc istoria ei. A existat piesa „Mr. Originality”, la care am scris împreună cu Moga și Simplu.

După succesul acestei piese, PRO TV a vrut să facă un imn de 1 decembrie, cu Loredana și Connect-R. După ce a ieșit varianta asta „Made in Romania”, a apărut maneaua care e anul ăsta virală peste tot în lume.

Concluzia este că muzica este un limbaj universal și că e foarte frumos când o grămadă de oameni contribubie la o chestie care bucură o lume întreagă. Bravo vouă, bravo nouă tuturor și să fim sănătoți. Hai dumla, dumla, da”, a afirmat Smiley pe TikTok.

Șeful Romarm, cazare de lux la cel mai scump hotel din Las Vegas. Cât au plătit contribuabilii pentru răsfățul directorului companiei de armament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.