22 februarie 2024

Un grav accident rutier s-a produs în zona localității Priseaca, pe Drumul European 574, implicând nu mai puțin de 4 autoturisme. Deoarece numărul persoanelor implicate a fost însemnat – 12 persoane se află în monitorizare – autoritățile responsabile din județul Olt au luat decizia de a activa Planul Roșu de Intervenție, pentru a asigura gestionarea optimă a situației de urgență.

Potrivit unor surse, trei persoane ar fi fost rănite.

Roata panoramică din Târgul de Crăciun din Constanţa a rămas BLOCATĂ cu 45 de persoane, dintre care 29 de copii

De îndată ce a fost semnalat accidentul, echipajele operative au intervenit rapid la locul evenimentului, folosind o autospecială de stingere pentru a controla orice potențial focar de incendiu și a proteja viețile implicate, informează ISU Olt. De asemenea, o autospecială de descarcerare a fost mobilizată pentru a ajuta la salvarea victimelor rămase în mașini. O autospeciala de transport personal și victime multiple a fost adusă ca măsură suplimentară de asistență și evacuare.

Pe lângă echipajele de pompieri, intervenția a fost completată de șapte echipaje SMURD, antrenate în gestionarea situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor. De asemenea, mai multe ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt au fost mobilizate pentru a oferi sprijin în transportul victimelor la unitățile medicale specializate.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, traficul rutier pe DN 65 în zona producerii accidentului a fost blocat. 

Incendiu periculos în București, flăcările au cuprins 4 locuințe. Intervenție în forță a pompierilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.