15 aprilie 2024

“Ne-a părăsit doamna Ioana Bogdan, o personalitate deosebit de importantă a Televiziunii Române. Îi datorez enorm și am colaborat permanent cu domnia sa din 1975.  Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine. Dumnezeu să te odihnească-n pace!”, a scris Nicu Alifantis.  “Sunt OAMENI datorită cărora exiști profesional. Ioana Bogdan a fost una dintre „mămicile” artistului Adrian Enache. Am lucrat cu doamna Ioana Bogdan, am învățat de la ea, am fost norocos să fac parte din generația artiștilor cu personalitate. Ioana Bogdan va rămâne veșnic în inima mea pentru tot ce mi-a oferit, ca să devin ARTISTUL de azi. Dumnezeu s-o odihnească!” a transmis Adrian Enache.    

Ioana Bogdana fost realizator al celebrelor Magazine, alături de Tudor Vornicu, al emisiunilor Punct-Contrapunct, Meridian, etc., toate fiind emisiuni de divertisment care bucurau și alungau cenușiul din viețile oamenilor de până în 89, potrivit mariustuca.ro

Cele mai frumoase amintiri rămân tot Revelioanele de până în 1990. Multe dintre momentele realizate în lunga noapte dintre ani, în care ne întâlneam cu Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Ștefan Bănică etc, cu trupa de balet condusă de Cornel Patrichi, cu toți îndrăgiții interpreți de muzică ușoară și populară, erau semnate de Ioana Bogdan.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.