14 aprilie 2024

Comisarii ANPC au descoperit nereguli grave în magazinele Mobexpert, în urma a 137 de controale. Firma deținută de Dan Șucu i-a păcălit pe români prin diferențe uriașe între prețul de la raft și cel de la casa de marcat, afișe cu promoții false, reduceri considerabile în baza cardului de fidelitate care nu au fost aplicate, pachete promoționale de 5+1, unde costul produselor separate era mai mic decât cel al ofertei afișate. De asemenea, înșelătoria a fost operată și în mediul online, potrivit comisarilor.

Magazinele lui Dan Șucu, promoții false. Țeapa dată de milionarul care vrea să intre în politică

În urma acestor nereguli, au fost aplicate 117 sancțiuni din care 57 de avertismente și 60 de amenzi în valoare de 1.983.000 de lei. De asemenea, au fost făcute mai multe reclamații la Mobexpert care nu vizau promoții sau reduceri de preț.Reprezentanții ANPC susțin că cei care au fost păgubiți de firma deținută de Dan Șucu pot să apeleze la instanță pentru recuperarea prejudiciului.

Patronul Rapidului, Dan Șucu, la sediul PNL din Modrogan! Discuții-cheie cu liderii liberalilor

Imediat după ce Realitatea PLUS a prezentat în exclusivitate cum românii sunt păcăliți de Mobexpert, compania a înlocuit etichetele înșelătoare și le-a aplicat pe cele cu prețul corect. 

Citește și Milionarul luat în calcul pentru Capitală, cu parizerul pe capota mașinii. Imagini virale cu Dan Șucu, alături de fanii Rapidului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.