19 mai 2024

Maturizarea emoțională de-a lungul anilor este unul dintre scopurile principale ale vieții. Sunt destul de sigur că acesta este motivul principal pentru care am fost puși aici pe această planetă.

Cu excepția cazului în care și-au petrecut întreaga vârstă adultă implicați într-o serie de catastrofe personale și profesionale, cineva de 50 de ani este mult mai probabil să-și fi dat seama de viață mai bine decât cineva de 20 de ani. Lucruri importante precum căsătoria și copiii, educația și banii au fost probabil rezolvate și rezolvate până în acel moment.

Deși totul pare să se simtă mai interesant când ești mai tânăr, unor oameni le ia mai mult decât altora să-și dea seama ce îi face fericiți și ce nu. Ce merită luat în serios și ce merită ignorat. Ce sunt dispuși să suporte și ceea ce refuză absolut să tolereze.

Iată patru zodii cărora le ia puțin timp în plus pentru a se coace.

Aceste semne știu cum să întârzie satisfacția și se vor distra mai mult la 50 de ani decât la 20 de ani. Semnele de Pământ – Capricorn, Taur și Fecioară – toate au făcut această listă pentru că sunt mai puțin zburătoare și compulsive decât alte zodii și tind să ia viața încet și constant… și ajung să îmbătrânească grațios și fericiți.

Horoscopul dragostei, săptămâna 13 – 19 mai. Trei zodii vor da lovitura pe plan amoros, altele vor avea de trecut teste pe harta astrală

Capricorn

Ești ceea ce este cunoscut ca un „suflet bătrân” – te-ai născut înțelept. Chiar și la 10 ani, ai avut înțelepciunea și reținerea unui bărbat de 50 de ani. Muncitor, responsabil și organizat, îți vei avea toate rațele la rând când vei fi mai tânăr. Îți vei distruge adolescenții și anii 20 de a învăța și de a munci, de a munci și de a învăța. Dar, până când ajungi la cincizeci de ani, școala se termină și fluierul fabricii sună și este timpul să te răsfeți. Sigur, te simți puțin ieftin și răutăcios când verifici rețelele de socializare pentru a vedea cât de rău au îmbătrânit toți cei cu care ai mers la liceu, dar o faci oricum.

Taur

Soarta ta astrologică – depinde de tine să decizi dacă este o binecuvântare sau un blestem – este că vei fi întotdeauna condus de Venus, planeta luxului și a plăcerilor senzuale. Când erai mai tânăr, inca stiai cine ești. Ai decis că anii tăi tineri sunt pentru muncă, pentru că munca necesită mai multă energie decât joacă. Ți-ai petrecut prima jumătate a vieții muncind din greu pentru a putea petrece a doua jumătate cheltuind toți banii pe care i-ai câștigat în prima jumătate, scriu astrologii. Privește-ți restul vieții ca pe un weekend prelungit sau o vacanță de vară fără sfârșit. În loc să petreceți pur și simplu, vei sărbători.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 13-19 mai. Timpul potrivit pentru a pune bani la saltea. Trei zodii vor avea șanse de a câștiga în plus

Rac

Datorită atracției puternice a lunii asupra emoțiilor tale, încă sângerezi din fiecare por cu sentimente intense. Asta nu se va schimba niciodată. Asta e soarta ta. Nu vei scăpa de toate acele emoții, dar până când ai ajuns la o anumită vârstă, ai învățat să te îndepărtezi de cele negative și către cele pozitive. Te-ai obișnuit cu emoțiile tale – la urma urmei, sunt aceleași pe care le aveai la 20 de ani – dar diferența este că acum ai mâna pe ele. Nu devii prea supărat, nici prea trist sau atât de bucuros încât să ajungi, să zicem, să te ghicești și să conduci o barcă cu motor din lac și să ajungi în curtea cuiva. Da, lumea este plină de ipocriți, mincinoși și sadici. Diferența este că acum îți dai seama că nu are rost să te deranjezi în legătură cu ei.

Fecioara

Până când vei eclipsa marcata de jumătate de secol, vei fi înțelept și bine pregătit în multe dintre plăcerile pe care viața le are de oferit. La 50 de ani, vei avea destulă experiență încât nu vei mai face niciodată nimic, dar vei continua să faci totul ca o Fecioară. Ți-a luat câteva decenii să-ți dai seama de importanta lucrurilor, cum ar fi diferența dintre deschidere la minte și naivitate. Între bunătate și slăbiciune. Și cea mai amară pastilă pe care să o înghiți a fost atunci când ți-ai dat seama că poți fi prea drăguț cu unii oameni. Când vei ajunge la 50 de ani, vei ști ce vrei de la o iubită, la prietenii tăi și la cariera ta. De asemenea, vei ști ce vrei să faci în timpul liber. Vei înflori târziu, dar viața ta va lua o întorsătură neașteptat mai strălucitoare – un fel de dramă procedurală care s-a transformat dintr-o dată într-o comedie romantică.

Zodiac CHINEZESC săptămâna 13-19 mai 2024. Dragonul aduce idei inovatoare. Patru zodii vor primi daruri neașteptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.