4 octombrie 2023

Ai asteptat aproape tot anul concediul, te-ai pregatit, stii unde vrei sa mergi si ce vrei sa faci acolo, ai si bagajele gata. Nu-ti mai ramane decat sa cauti o unitate de cazare cu servicii de calitate si poti pleca linistit in vacanta. Sunt cel putin trei variante din care poti alege: hotel, pensiune, complex turistic. Hotelul sau complexul turistic sunt cele mai populare daca ajungi intr-o zona unde numarul pensiunilor nu e asa de mare si vrei ceva mai multa intimitate si servicii premium. Care ar fi cea mai buna optiune pentru o vacanta de vis?

Hotelurile sunt primele pe listele turistilor, asta datorita facilitatilor pe care le ofera. Ai camere mai mari decat la o pensiune micuta, ai Internet de calitate, room service impecabil, televizor, aer conditionat, orice ai nevoie. In functie de hotelul ales poti sa iti petreci timpul liber cum doresti, mergi la spa, piscina, bar, ai si sali de cinema si spectacol.

In plus, daca vei calatori cu familia, la hotel sunt programe speciale pentru copii, spatii de joaca, se organizeaza si excursii ghidate, accesul la restaurante cu un meniu bogat e garantat. Hotelul e bun in situatia in care calatoresti cu familia, cu un grup de prieteni si vrei sa ai toate serviciile la dispozitie. Preturile sunt ceva mai mari ca la o pensiune, insa confortul e incomparabil, variantele pe care le ai la dispozitie sunt mult mai multe.

Complexul turistic, poate cuprinde mai multe cladiri, in interiorul sau sunt camere pentru doua sau trei persoane. Complexul e pozitionat in zona cu trafic mare de turisti, ofera confort, flexibilitate si servicii si facilitati variate. Daca e sa comparam complexurile cu hotelurile, primele se afla in zone naturale, de regula, au mai multe unitati de cazare, si mai multi turisti. Depinde foarte mult de tipul complexului, de suprafata sa. Uneori putem avea si magazine, locuri de joaca mari pentru copii, centre de divertisment, bazine, acces la diverse zone pentru relaxare, chiar si gradini si parcuri.

Complexul turistic apare acolo unde ai ape sarate, ape minerale, unde se poate face un tratament balnear, combini distractia, cu relaxarea si cu un tratament de calitate foarte usor. E alegerea perfecta pentru familii extinse, grupuri mari de prieteni si pentru cei care vor tratatamente, daca respectivul complex ofera asa ceva.

Dintre cele doua variante, complexul turistic este o alegere inspirata pentru intreaga familie. Pentru o experienta inedita si tratamente cu apa sarata Complexul Soimul este locul potrivit atunci cand vreti relaxare si confort, dar si servicii de calitate. Lacurile sarate formate in locul vechilor ocne si alimentate in permanenta de izvoare cristaline, sunt excelente pentru tratamente diverse, baile de la Telega au fost conservate si intretinute de hotelieri, astfel ca experienta va fi una placuta.

Complexul Soimul este foarte aproape de Campina, la doar 5 km, daca sunteti din Bucuresti aveti de parcurs pana acolo doar 100 de km. Cadrul natural e unul deosebit, zona respectiva, aflata in Prahova, este una ingrijita si cu multe locuri minunate de vizitat si peisaje superbe. In interiorul complexului Soimul turistii vor fi intampinati de camere spatioase, de doua sau trei persoane, este posibila si cazarea al Butoaie.

Restaurantul cu meniu a la carte si parcarea proprie, barul cu destule bauturi pentru toti cei care vor sa incerce ceva nou, toate ii aseapta pe turisti oricand pentru o vacanta la Telega bai sarate. Ecosistemul de aproape 500 de ani, temperatura de 30 de grade Celsius a apelor lacurilor, dar si cotele maxime de minerale continute pot fi motive in plus sa alegeti Complexul Soimul si sa experimentati avantajele acestui tip de unitate de cazare.

Persoanele in varsta pot achizitiona abonamente la preturi bune pentru perioada verii, pachetele de servicii, sase la numar, disponibile pe site includ acces la salaina de suprafata, la lacul sarat, la zona cu namol, 3 mese pe zi si cazare de la cinci zile la zece zile. In camere exista chiuveta sau grup sanitar, paturi confortabile, televizor, deci tot ce ai nevoie ca sa te relaxezi dupa o zi de plimbari prin zona Telega sau prin imprejurimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *